I. Sra. Eva Granados Galiano

Filiació

Fotografia de Eva Granados Galiano
Llista Electoral:
Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE) 
Circumscripció:
Circumscripció electoral de Barcelona 
Partit Polític:
Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE) 
Grup parlamentari:

Grup Parlamentari Socialista. Portaveu. Alta: 26.10.2015, BOPC, 3. Baixa: 17.01.2018.

Membre de la legislatura:

XIII - XIV (2021-actualitat), XII (2018-2020), XI (2015-2017), X (2012-2015), IX (2010-2012),

Càrrecs parlamentaris

Més informació

Dades personals - biografia (Dades a tancament de legislatura)

Naixement i residència

Nascuda a Barcelona (Barcelonès) el 1975.


Formació i activitat professional

Llicenciada en ciències polítiques i de l'Administració per la Universitat de Barcelona. Màster en direcció pública a ESADE. Experta en mercat de treball i diàleg social per la Universitat Complutense de Madrid.
Ha treballat a l'àrea de relacions institucionals i comunicació d'Alstom. Ha estat vinculada a l'àmbit de la recerca i difusió dels drets humans a la Universitat de Barcelona, i a la informació i dinamització de joves al Centre d'Informació i Serveis a l'Estudiant de Catalunya (CISEC). Mentre estudiava sociologia va treballar en empreses d'estudis de mercat i en el lleure infantil.


Trajectòria política i institucional

Militant del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) des del 1999, a l'Agrupació de Pallejà de la federació del Baix Llobregat. Membre de la comissió executiva del PSC, amb la responsabilitat de l'àrea de política institucional, econòmica i social.

Afiliada a la Unió General de Treballadors (UGT) de Catalunya. Membre del secretariat nacional de la UGT de Catalunya (2002-2010), amb responsabilitats com ara la secretaria d'ocupació, la secretaria de política institucional i la vicesecretaria general. Ha participat en el sindicalisme en l'àmbit estatal, en el comitè confederal de la UGT. Ha representat el sindicat com a consellera i vicepresidenta del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya, al Servei d'Ocupació de Catalunya, al Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona i al Pla estratègic metropolità de Barcelona. Ha format part del Consell Econòmic i Social de l'Estat espanyol, del Servei Públic d'Ocupació Estatal i del Consell del Fons Social Europeu.

Diputada de la IX i la X legislatures (2010-2015)


Activitat cívica i cultural

Activitat associativa vinculada a l'associacionisme estudiantil, a l'Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC).