I. Sra. Anna Miranda i Torres

Filiació

Fotografia de Anna Miranda i Torres
Grup parlamentari:

Grup Parlamentari de Convergència i Unió. Membre. Alta: 17.12.2010. Baixa: 02.10.2012.

Membre de la legislatura:

IX (2010-2012), VIII (2006-2010), VII (2003-2006),

Càrrecs parlamentaris

Més informació

Dades personals - biografia (Dades a tancament de legislatura)

Naixement i residència

Lleida, 15 de juliol de 1961.


Formació i activitat professional

Llicenciada en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona. Agent de la propietat immobiliària pel Ministeri de Foment.
És metgessa inspectora per oposició (16/01/1987).


Trajectòria política i institucional

Afiliada a Unió Democràtica de Catalunya (UDC) des del 1991, hi ha exercit diverses responsabilitats polítiques: presidenta, vicepresidenta i membre del comitè executiu local d'UDC a Lleida ciutat; vicepresidenta de la comissió sectorial de sanitat d'UDC; secretària general, vicepresidenta i membre del comitè executiu de l'intercomarcal d'UDC; consellera nacional, presidenta del comitè executiu comarcal d'UDC al Segrià; consellera general de la Unió de Regidors; presidenta del comitè executiu nacional de la Unió de Dones, i vicepresidenta segona de la Mesa del consell nacional de la federació de Convergència i Unió (CiU).
Ha estat delegada territorial del Departament de Treball a Lleida i subdirectora general per Afers Laborals i d'Ocupació de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a Lleida.
Va ser suplent al Senat durant la V legislatura. Ha estat regidora per CiU a l'Ajuntament de Lleida.
Diputada de la VII i la VIII legislatures del Parlament de Catalunya (2003-2010), durant la VII legislatura ocupà la secretaria primera de la Mesa i durant la VIII legislatura va ser vicepresidenta de la Comissió d'Acció Exterior i Unió Europea.


Activitat cívica i cultural

És vocal de la Junta del Cercle d'Economia de Lleida i membre del Col·legi Oficial de Metges de Lleida.