Aquest òrgan està dissolt per finiment de la legislatura.

Quan la legislatura ha acabat o quan la cambra ha estat dissolta les funcions que té encomanades són complertes per la Diputació Permanent. Vegeu-ne la composició.

En els períodes interlegislatures, fins a la propera sessió constitutiva del Parlament, es mostra la composició a data de tancament de la legislatura anterior.


I. Sra. Andrea Levy Soler

Filiació

Fotografia de Andrea Levy Soler
Llista Electoral:
Partit Popular / Partido Popular 
Circumscripció:
Circumscripció electoral de Barcelona 
Partit Polític:
Partit Popular 
Membre de la legislatura:

XII (2018-2020), XI (2015-2017),

Agenda d'avui

No s'han trobat esdeveniments per avui

Més esdeveniments


Càrrecs parlamentaris

Més informació

Activitat

Data d'actualització de les dades personals: 16.01.2018

 

Dades personals - contacte

Dades personals - biografia (Presentació: 16.01.2018)

Naixement i residència

Nascuda a Barcelona (Barcelonès) el 1984. Viu a Barcelona.


Formació i activitat professional

Llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona. Diplomada en protocol i relacions internacionals per l'Escola Internacional de Protocol - Universitat Miguel Hernández.
Ha exercit com a advocada en les àrees de dret públic i medi ambient i dret mercantil. Ha treballat com a assessora en comunicació i relacions institucionals en diversos llocs, tant en l'àmbit privat com en el sector públic.


Trajectòria política i institucional

Vicesecretària general d'estudis i programes del Partit Popular de Catalunya (PPC). Membre del Consell Assessor de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades des del 2012. Va iniciar la trajectòria política a Noves Generacions de Catalunya, on ha ocupat diversos càrrecs. Ha estat vicesecretària de relacions internacionals de Noves Generacions d'Espanya i vicepresidenta del Youth of the European People's Party (YEPP). Ha estat vocal del Consell de la Joventut de Barcelona. Diputada de l'XI legislatura (2015-2017).