Subscripció i sindicació dels continguts del web del Parlament

Subscripció per correu electrònic

El Parlament us ofereix un servei d'enviament automàtic de titulars de notícies i altres continguts d'actualització freqüent. Rebreu la informació a través del correu electrònic amb tots els continguts a què us hagueu subscrit.

Un cop activada la subscripció, podeu anul·lar-la o modificar-la en qualsevol moment, indicant els nous continguts desitjats.

Per poder activar la subscripció cal estar registrat a l'espai 'El meu Parlament'.

Sindicació per RSS

Obtingueu les notícies de darrera hora del Parlament. Us oferim un servei de sindicació automàtica de titulars de notícies i altres continguts de freqüent actualització. Les actualitzacions o notícies publicades acostumen a mostrar-se com una llista de titulars ordenats per data. Si els titulars tenen enllaç, fent clic s'accedeix al contingut.

RSS és un format per difondre continguts web als subscriptors. Permet conèixer les novetats publicades sense necessitat d?accedir al web. Tot i que hi ha moltes aplicacions (agregadors) que permeten consultar RSS, les darreres versions dels navegadors més comuns permeten llegir els RSS sense que calgui instal·lar cap programari addicional. Si el vostre navegador no ho permet, per utilitzar el servei RSS cal que us instal·leu un programa lector o agregador.