Aneu al menú principal
Aneu al contingut de la pàgina
Aneu al peu de la pàgina
Tesaurus Eurovoc
Inici
Anar a grup temàtic Eurovoc
Cerca de termes
Text a cercar:
Llista alfabètica: 6016 productes agraris transformats
albúmina
USE
producte proteic
albúmina làctia
USE
proteïna de la llet
appenzell
USE
formatge de pasta dura
babeurre
USE
subproducte de la llet
bleu d'Auvergne
USE
formatge de pasta blava
bleu de Bresse
USE
formatge de pasta blava
brie
USE
formatge de pasta tova
butteroil
cabrales
USE
formatge de pasta tova
camembert
USE
formatge de pasta tova
cantal
USE
formatge de pasta semidura
caseïna
USE
subproducte de la llet
chaource
USE
formatge de pasta tova
cheddar
USE
formatge de pasta dura
crema
USE
nata
crema gelada
edam
USE
formatge de pasta dura
emmental
USE
formatge de pasta dura
formatge
formatge d'ovella
formatge de cabra
formatge de pasta blava
formatge de pasta dura
formatge de pasta semidura
formatge de pasta tova
formatge de vaca
formatge fos
formatge fresc
gelat
USE
crema gelada
gelat de fruita
USE
crema gelada
gouda
USE
formatge de pasta dura
grana padano
USE
formatge de pasta dura
greix
greix alimentari
greix animal
greix comestible
USE
greix alimentari
greix de llet anhidra
USE
butteroil
greix de peix
USE
greix animal
greix industrial
greix lacti anhidra
USE
butteroil
greix vegetal
gruyère
USE
formatge de pasta dura
idiazábal
USE
formatge de pasta semidura
iogurt
lactoalbúmina
USE
proteïna de la llet
lactosèrum
USE
subproducte de la llet
llard
llet
llet batuda
USE
subproducte de la llet
llet concentrada
llet crua
llet de consum
llet descremada
llet descremada en pols
llet descremada líquida
USE
llet descremada
llet descremada transformada
USE
llet descremada
llet deshidratada
USE
llet en pols
llet desnatada
USE
llet descremada
llet en pols
llet esterilitzada
llet fermentada
llet homogeneïtzada
llet liofilitzada
USE
llet en pols
llet pasteuritzada
llet per a beure
USE
llet de consum
llet sencera
mantega
mantega de cacau
USE
mantega vegetal
mantega de coco
USE
mantega vegetal
mantega vegetal
manxego
USE
formatge de pasta dura
margarina
matèria grassa
USE
greix
matèria grassa animal
USE
greix animal
matèria grassa de la llet
matèria grassa vegetal
USE
greix vegetal
mató
USE
formatge fresc
nata
oli animal
USE
oli d'origen animal
oli d'oliva
oli d'origen animal
oli de blat de moro
oli de cacauet
oli de colza
USE
oli vegetal
oli de gira-sol
oli de mantega
USE
butteroil
oli de nous
USE
oli vegetal
oli de palma
USE
oli vegetal
oli de peix
oli de soia
oli de sèsam
USE
oli vegetal
oli essencial
oli vegetal
oli volàtil
USE
oli essencial
ovoalbúmina
USE
proteïna animal
parmigiano-reggiano
USE
formatge de pasta dura
producte a base de llet
USE
producte lacti
producte derivat de la llet
USE
subproducte de la llet
producte lacti
producte proteic
proteïna animal
proteïna de la llet
proteïna sintètica
proteïna vegetal
reblochon
USE
formatge de pasta semidura
roquefort
USE
formatge de pasta blava
sbrinz
USE
formatge de pasta dura
serigot
USE
subproducte de la llet
subproducte de la llet
substància grassa vegetal
USE
greix vegetal
sèrum de llet
USE
subproducte de la llet
sèrum en pols
USE
subproducte de la llet
tetilla
USE
formatge fresc
tomme de Savoie
USE
formatge de pasta semidura
tronxon
USE
formatge fresc
xerigot
USE
subproducte de la llet
Aneu al menú principal
Aneu al contingut de la pàgina
Aneu al peu de la pàgina