Aquest òrgan està dissolt per finiment de la legislatura.

Quan la legislatura ha acabat o quan la cambra ha estat dissolta, les funcions que té encomanades són complertes per la Diputació Permanent. Vegeu-ne la composició.

En els períodes entre legislatures, fins a la propera sessió constitutiva del Parlament, es mostra la composició a data de tancament de la legislatura anterior.


I. Sra. M. Glòria Renom i Vallbona

Filiació

Fotografia de M. Glòria Renom i Vallbona
Grup parlamentari:

Grup Parlamentari de Convergència i Unió. Membre. Alta: 18.12.2012, BOPC, 1. Baixa: 04.08.2015.

Membre de la legislatura:

X (2012-2015), IX (2010-2012), VIII (2006-2010), VII (2003-2006),

Càrrecs parlamentaris

Més informació

Dades personals - biografia (Dades a tancament de legislatura)

Naixement i residència

Barcelona, 1 de març de 1947.


Formació i activitat professional

Mestra per l'Escola Normal de Magisteri de Barcelona. Llicenciada en psicologia per la Universitat de Barcelona. Llicenciada en pedagogia per la Universitat de Barcelona. Ha cursat estudis d'aprofundiment especialitzats en psicologia infantil i teràpia grupal i familiar. Ha assolit els estudis de grau mitjà de piano al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona. Nivell mitjà de francès i anglès.
Ha treballat de mestra i tutora de cicle a l'Escola Pia Balmes, on va fundar el gabinet de psicologia. Ha treballat de psicòloga especialitzada en nens superdotats amb el gabinet de psicologia Credeyta, del Dr. Berché. També ha treballat en el centre mèdic del Dr. Condominas en teràpies posttraumàtiques individuals i familiars.


Trajectòria política i institucional

Afiliada a Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) des del 1993. Va ser presidenta del consell de la família de CDC. Responsable d'afers religiosos de CDC. Com a diputada al Parlament, ha estat ponent de la Llei 16/2009, del 22 de juliol, dels centres de culte.

Diputada de la VII, la VIII i la IX legislatures (2003-2012).


Activitat cívica i cultural

Coautora del llibre Cent anys d'escultura catalana. Autora de diversos articles publicats de diferents àmbits temàtics: l'educació; les relacions entre escola i família; la conciliació de la vida laboral, familiar i personal; els afers religiosos... Ha col·laborat amb l'Associació de Mestres Rosa Sensat en l'elaboració d'estudis per a l'aprenentatge de la lectoescriptura amb l'edició de diferents llibres. Ha rebut el premi «Harmonitzant empresa i família». Ha col·laborat amb la Fundació Catalana per la Recerca i amb la Fundación Telefónica en projectes educatius i de família. Ha estat presidenta de la Confederació de les AMPA de les Escoles Cristianes de Catalunya. Ha estat col·laboradora del programa Família-Escola Acció Compartida (FEAC) aplicat a professors i pares de les escoles cristianes de Catalunya. Membre del Consell i de la Comissió Permanent del Secretariat de l'Escola Cristiana de Catalunya. Va ser membre de l'Associació Europea de Pares (EPA), que agrupa cinquanta associacions europees. Ha estat consellera i membre de la Comissió Permanent del Consell Escolar de Catalunya. Actualment és membre de diverses entitats i associacions culturals i cíviques de Catalunya. Fundadora d'algunes associacions culturals, principalment de l'àmbit musical de la ciutat de Barcelona. Presidenta de l'Associació Musical Gaietà Renom. Vicepresidenta dels Cors Santa Cecília. Membre d'honor de la Chaine des Rottisseurs. Membre de la germandat de la Mare de Déu de la Mercè. Membre d'honor de la Confraria de Sant Marc.