Aquest òrgan està dissolt per finiment de la legislatura.

Quan la legislatura ha acabat o quan la cambra ha estat dissolta, les funcions que té encomanades són complertes per la Diputació Permanent. Vegeu-ne la composició.

En els períodes entre legislatures, fins a la propera sessió constitutiva del Parlament, es mostra la composició a data de tancament de la legislatura anterior.


I. Sra. Judith Toronjo Nofuentes

Filiació

Fotografia de Judith Toronjo Nofuentes
Llista Electoral:
Junts per Catalunya 
Circumscripció:
Circumscripció electoral de Barcelona 
Partit Polític:
Junts per Catalunya 
Grup parlamentari:

Grup Parlamentari de Junts per Catalunya. Membre. Alta: 15.03.2021, BOPC, 4.

Agenda d'avui

No s'han trobat esdeveniments per avui

Més esdeveniments

 

Càrrecs parlamentaris

Més informació

Activitat

Data d'actualització de les dades personals: 06.09.2021

 

Dades personals - contacte

Dades personals - biografia (Presentació: 06.09.2021)

Naixement i residència

Nascuda a Calella (Maresme) el 1990. Viu a Tordera (Maresme).


Formació i activitat professional

Llicenciada en ciències polítiques i de l'Administració pública per la Universitat Pompeu Fabra. Màster en anàlisi política i assessoria institucional per la Universitat de Barcelona. Actualment, estudia el grau de dret a la Universitat Oberta de Catalunya. Formació contínua en polítiques públiques.
Pràctiques professionals a l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i a la Diputació de Barcelona. Ha treballat en una empresa de gestió universitària en l'àmbit de les TIC, amb tasques d'assessoria i consultoria i com a responsable de l'àrea legal. Assessora del Grup de Junts per Catalunya a la Diputació de Barcelona (2010-2021).


Trajectòria política i institucional

Afiliada a Junts per Catalunya des del 2020. Des dels catorze anys, simpatitzant de la Joventut Nacionalista de Catalunya, on milita des dels divuit. Hi ha assumit responsabilitats com a representant de l'Àrea d'Universitats i de l'Àrea de Política Municipal i Governança, i també com a secretària general de l'organització (2019-2021).


Activitat cívica i cultural

Sòcia d'Òmnium Cultural. Sòcia de diverses associacions cíviques, culturals i esportives municipals. Membre del Consell per la República.


Declaracions