Aquest òrgan està dissolt per finiment de la legislatura.

Quan la legislatura ha acabat o quan la cambra ha estat dissolta les funcions que té encomanades són complertes per la Diputació Permanent. Vegeu-ne la composició.

En els períodes interlegislatures, fins a la propera sessió constitutiva del Parlament, es mostra la composició a data de tancament de la legislatura anterior.


I. Sra. Susanna Segovia Sánchez

Filiació

Fotografia de Susanna Segovia Sánchez
Llista Electoral:
En Comú Podem - Podem en Comú 
Circumscripció:
Circumscripció electoral de Barcelona (resultats electorals provisionals XIII Legislatura) 
Partit Polític:
Catalunya en Comú 
Grup parlamentari:

Grup Parlamentari de Catalunya en Comú Podem. Membre. Alta: 18.01.2018, BOPC, 4. Baixa: 30.10.2018, BOPC, 194. Portaveu. Alta: 30.10.2018, BOPC, 194. Baixa: 22.12.2020.

Agenda d'avui

No s'han trobat esdeveniments per avui

Més esdeveniments


Càrrecs parlamentaris

Més informació

Activitat

Data d'actualització de les dades personals: 02.03.2021

 

Dades personals - contacte

Dades personals - biografia (Presentació: 13.03.2018)

Naixement i residència

Nascuda a Badalona (Barcelonès) el 1973. Viu a Barcelona (Barcelonès).


Formació i activitat professional

Llicenciada en ciències de la informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en cooperació internacional al desenvolupament a la Universitat de Barcelona. Màster en ciències polítiques a la Facultat de Ciències Llatinoamericanes de Ciències Socials (FLACSO) de l'Equador. Diploma d'estudis avançats en antropologia social i cultural. Va treballar com a periodista local i freelance al Barcelonès Nord i posteriorment es va dedicar a la cooperació des del Fons Català de Cooperació i l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament. Ha viscut dotze anys a l'Equador, on ha treballat amb organitzacions socials, organismes multilaterals i administracions locals en la cooperació al desenvolupament, la participació ciutadana, les polítiques públiques i el desenvolupament local.


Trajectòria política i institucional

A l'Equador va militar activament en el Movimiento Pachakutik i va ser simpatitzant del Movimiento País. Activista de Barcelona En Comú des que es va crear, n'ha estat portaveu i membre de la direcció executiva (2015-2017). Actualment és responsable de municipalisme a l'executiva de Catalunya en Comú.


Activitat cívica i cultural

Diverses publicacions i conferències relacionades amb la cooperació al desenvolupament, pobles indígenes i participació ciutadana. Ha estat vinculada a diverses organitzacions no governamentals per al desenvolupament catalanes i equatorianes que treballen pels drets humans i la justícia global.


Declaracions de rendes, de béns, d'activitats i càrrecs i d'interessos econòmics