Aquest òrgan està dissolt per finiment de la legislatura.

Quan la legislatura ha acabat o quan la cambra ha estat dissolta les funcions que té encomanades són complertes per la Diputació Permanent. Vegeu-ne la composició.

En els períodes interlegislatures, fins a la propera sessió constitutiva del Parlament, es mostra la composició a data de tancament de la legislatura anterior.


I. Sr. Francisco Javier Domínguez Serrano

Filiació

Fotografia de Francisco Javier Domínguez Serrano
Llista Electoral:
Ciutadans-Partido de la Ciudadanía 
Circumscripció:
Circumscripció electoral de Tarragona 
Partit Polític:
Ciutadans-Partido de la Ciudadanía 
Membre de la legislatura:

XII (2018-2020), XI (2015-2017),

Agenda d'avui

No s'han trobat esdeveniments per avui

Més esdeveniments


Càrrecs parlamentaris

Més informació

Activitat

Data d'actualització de les dades personals: 11.01.2018

 

Dades personals - contacte

Dades personals - biografia (Actualització: 11.01.2018)

Naixement i residència

Nascut a Baena (Còrdova) el 1968. Viu a Tarragona (Tarragonès).


Formació i activitat professional

Enginyer tècnic agrícola (especialitzat en hortofruticultura i jardineria) per la Universitat Politècnica de Catalunya a Lleida (1992). Enginyer agrònom (especialitzat en gestió del medi ambient) per la Universitat de Lleida (1996). Autònom per a la Universitat de Lleida durant dos anys en treballs de recerca. Treballs tècnics al Gabinet d'Enginyeria a Reus. Professor a l'Escola de Capacitació Agrària Mas Bové de Reus durant tres cursos lectius. Treballador municipal a l'Ajuntament de Tarragona com a cap de Parcs i Jardins des del 1998. Funcionari en serveis especials des del 2015.


Trajectòria política i institucional

Afiliat a Ciutadans - Partido de la Ciudadanía (Cs) des del 2013. Ha estat membre de la junta directiva de l'Agrupació de Tarragona (2014-2015). Membre de la candidatura a les eleccions municipals del 2015 per a l'Ajuntament de Tarragona, i part integrant del comitè de campanya. Diputat de l'XI legislatura (2015-2017). Durant l'XI legislatura va ser portaveu del Grup Parlamentari de Ciutadans a la Comissió d'Agricultura, membre de les comissions de medi ambient, territori i treball i vicepresident de la Mesa del Parlament.


Activitat cívica i cultural

Soci del Col·legi Oficial d'Enginyers Agrònoms de Catalunya. Practica esports de muntanya i fa curses populars, maratons, curses de muntanya i curses d'orientació. Soci del Club Montsant de Curses d'Orientació de Tarragona, del qual va ser membre de la junta directiva. Ha estat portador de gegants i membre de la Colla de Diables del barri del Port de Tarragona.