I. Sr. Ferran Civit i Martí

Filiació

Fotografia de Ferran Civit i Martí
Llista Electoral:
Esquerra Republicana de Catalunya-Catalunya Sí 
Partit Polític:
Esquerra Republicana de Catalunya-Catalunya Sí 
Grup parlamentari:

Grup Parlamentari de Junts pel Sí. Membre. Alta: 26.10.2015, BOPC, 3. Baixa: 28.10.2017.

Membre de la legislatura:

XII (2018-2020), XI (2015-2017),

Càrrecs parlamentaris

Més informació

Dades personals - biografia (Dades a tancament de legislatura)

Naixement i residència

Nascut a l'Espluga de Francolí (Conca de Barberà) el 1977. Viu a l'Espluga de Francolí.


Formació i activitat professional

Llicenciat en història per la Universitat de Barcelona. Llicenciat en periodisme per la Universitat Pompeu Fabra. Llicenciat en antropologia per la Universitat Rovira i Virgili. Màster en direcció de gabinets de comunicació i relacions públiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en desenvolupament humà sostenible i local per la Universitat de Girona - UNESCO. Postgrau en internet, cerca, estructura i gestió de la informació a la Universitat Oberta de Catalunya. Postgrau en periodisme digital multimèdia a la Universitat Politècnica de Catalunya - La Vanguardia. Estada a la Universitat d'El Salvador.
Ha treballat en diferents mitjans de comunicació i en gabinets de comunicació, i també en consultoria en campanyes i comunicació.


Trajectòria política i institucional

President d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) al Camp de Tarragona. Va ser president de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) al Camp de Tarragona i responsable de comunicació de les JERC. Va ser cap de l'oposició a l'Espluga de Francolí (2003-2011) i al Consell Comarcal de la Conca de Barberà (2003-2007).


Activitat cívica i cultural

Membre del secretariat nacional de l'Assemblea Nacional Catalana (2012-2015), en què va ser coordinador de comunicació i co-coordinador dels actes de les diades del 2012, el 2013 i el 2014, i col·laborador creatiu en la del 2015. Va ser coordinador de L'Espluga Decideix i de Conca de Barberà per la Independència. Soci de l'Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural i Amics de la Pedra Seca. També ha estat membre de l'Agrupament Escolta l'Estornell, dels Diables de l'Espluga de Francolí, del Club Atlètic Espluguí, del Casal de l'Espluga i del Centre d'Història Natural de la Conca de Barberà. Va ser redactor de la revista El Francolí. És col·laborador de La Conca 5.1.