H. Sr. Chakir el Homrani Lesfar

Filiació

Fotografia de Chakir el Homrani Lesfar
Llista Electoral:
Esquerra Republicana de Catalunya-Catalunya Sí 
Circumscripció:
Circumscripció electoral de Barcelona 
Partit Polític:
Esquerra Republicana de Catalunya-Catalunya Sí 
Grup parlamentari:

Grup Parlamentari de Junts pel Sí. Membre. Alta: 26.10.2015, BOPC, 3. Baixa: 28.10.2017.

Membre de la legislatura:

XIII - XIV (2021-actualitat), XII (2018-2020), XI (2015-2017),

Càrrecs parlamentaris

Més informació

Dades personals - biografia (Dades a tancament de legislatura)

Naixement i residència

Nascut a Barcelona (Barcelonès) el 1979. Viu a Granollers (Vallès Oriental).


Formació i activitat professional

Llicenciat en sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona.
Participació en el programa ORDIT, de lideratge i transformació social, organitzat per l'Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) de la Universitat Autònoma de Barcelona i la Fundació Jaume Bofill, i en el programa Vicens Vives, de lideratge i compromís cívic, d'ESADE.
Ha treballat com a product manager de formació professional a l'empresa Aqua Development Network (2011-2015). Ha participat en el disseny de diversos títols de formació professional vinculats al sector de l'aigua i el medi ambient. En els àmbits del treball i la formació dels joves, ha coordinat projectes de mediació sociolaboral juvenil (EIXAM) i ha organitzat tallers ocupacionals per a joves. Va obtenir la Beca Maria Gaja de Granollers i el Premi a projectes innovadors en educació de Terrassa per a la cocreació del joc de rol «Anem per feina». Va col·laborar com a formador amb l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat de Barcelona i amb un grup de treball de la Universitat de Barcelona en el marc del projecte Social Polis: Social Platform on Cities and Social Cohesion.


Trajectòria política i institucional

Militant d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). Regidor de l'Ajuntament de Granollers des del 2015.


Activitat cívica i cultural

Militant d'Avalot - Joves de la Unió General de Treballadors (UGT) de Catalunya. Militant de la UGT de Catalunya. Va ser secretari d'organització i portaveu nacional d'Avalot. Ha estat membre del comitè nacional i del consell nacional de la UGT. Com a portaveu d'Avalot, ha participat en el secretariat nacional de la UGT de Catalunya. Com a portaveu d'Avalot, va ser impulsor de la iniciativa legislativa popular de mesures urgents per a l'habitatge, de l'Acord de mesures per a l'ocupació juvenil a Catalunya i de la recollida de signatures per a la millora del salari mínim interprofessional. Ha tingut responsabilitats sindicals en el grup d'empreses en què ha treballat. Soci de l'Esplai Guai de Palou, del Club Natació Granollers i de la Fundació Josep Comaposada Sindicalistes Solidaris, amb què ha col·laborat en diversos projectes de cooperació al Magreb i a Centreamèrica. Ha format part del Consell de Cooperació de Granollers. Ha participat en les plataformes associatives juvenils, el Consell de la Joventut de Barcelona i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya.