I. Sra. M. Victòria Forns i Fernández

Filiació

Fotografia de M. Victòria Forns i Fernández
Grup parlamentari:

Grup Parlamentari de Convergència i Unió. Membre. Alta: 17.12.2010. Baixa: 02.10.2012.

Membre de la legislatura:

X (2012-2015), IX (2010-2012),

Càrrecs parlamentaris

Més informació

Dades personals - biografia (Dades a tancament de legislatura)

Naixement i residència

Reus (Baix Camp), 31 d'agost de 1967.


Formació i activitat professional

Diplomada en treball social per la Universitat de Barcelona (UB). Llicenciada en antropologia social i cultural per la Universitat Rovira i Virgili (URV). Postgrau d'especialista universitari en docència universitària en l'espai europeu. Postgrau d'especialista universitari en gestió local.
Ha estat professora de l'Escola Universitària Sant Fructuós de Tarragona. A la URV ha estat professora de treball social, professora i responsable del taller sobre immigració del postgrau d'especialista universitari en acció socioeducativa amb infància i famílies, coordinadora i professora del postgrau d'especialista universitari en gestió global d'immigració, codirectora del postgrau d'especialita universitari en gestió i direcció de centres i serveis per a la gent gran i vicedegana responsable de l'ensenyament de treball social. Ha estat membre de diversos grups de recerca. Ha fet investigacions en antropologia, i estudis sobre ciutadania, immigració i minories de gènere, raça, cultura i classe.
Actualment és professora associada del Departament d'Antropologia, Filosofia i Treball Social en el màster de migracions i mediació social de la URV.


Trajectòria política i institucional

Portaveu del grup municipal de Convergència i Unió a l'Ajuntament de Tarragona. Membre del comitè local, del comitè comarcal i de l'executiva de la federació de Tarragona de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). És consellera nacional de CDC.

Diputada de la IX legislatura (2010-2012).


Activitat cívica i cultural

Ha estat responsable del departament d'acció social de Càritas, diocesana de Tarragona, on ha desenvolupat projectes com ara la casa d'acollida al transeünt, Filigrana (reutilització de la roba usada), un taller d'inserció laboral per a dones joves amb especials dificultats socials, servei de migracions i atenció a les persones grans.