Vegeu-ne els estatuts, els acords, els membres que la componen, les notícies i les activitats que duu a terme...
Horari del Registre General del Parlament.
Servei d'enviament automàtic de titulars de notícies i altres continguts per correu electrònic, RSS o podcast.

H. Sr. Antoni Comín Oliveres

Filiació

Fotografia de Antoni Comín Oliveres

Dades electorals

Llista Electoral:
Junts pel Sí 
Circumscripció:
Circumscripció electoral de Barcelona 
Partit Polític:
Esquerra Republicana de Catalunya 

Adscripció

Grup parlamentari:

Grup Parlamentari de Junts pel Sí. Membre. Alta: 26.10.2015, BOPC, 3.

Agenda d'avui

Atès que exerceix la seva funció principal com a membre del Govern, us suggerim de consultar la seva agenda en el web de la Generalitat.


Càrrecs

  • Departament de Salut. Conseller. Alta: 13.01.2016.
  • Govern de la Generalitat. Conseller. Alta: 13.01.2016.

Més informació

Activitat

Dades de contacte

Dades biogràfiques (actualització: 05.11.2015 )

Naixement i residència

Nascut a Barcelona (Barcelonès) el 1971. Viu a Barcelona.


Formació i activitat professional

Llicenciat en filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Llicenciat en ciències polítiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Postgrau en humanitats a la Universitat Pompeu Fabra. Doctorand a l'Institut d'Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra. Estudis superiors de piano i teoria musical a l'Escola de Música de Barcelona.
Professor associat del Departament de Ciències Socials d'ESADE des del 2001. Professor de batxillerat del Col·legi Sagrat Cor - Diputació (1997-2003). Beca Robert Schuman del Parlament Europeu (1996). Assessor del departament de cooperació de «La Caixa» (1996).


Trajectòria política i institucional

Membre de la junta rectora de Ciutadans pel Canvi (2006-2010). Responsable d'acció política i de la campanya per la iniciativa legislativa popular «Per una llei electoral de Catalunya», sobre la reforma de la Llei electoral de Catalunya, i de la campanya «Via federal», per la reforma federal de la Constitució espanyola. Membre actiu del moviment altermundialista (2001-2004). Militant del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) (2011-2014).

Diputat de la VII i la VIII legislatures (2004-2010).


Activitat cívica i cultural

Publicacions destacades: Democracia económica. Hacia una alternativa al capitalismo (Comín, A.; Gervasoni, L. (coord.), Barcelona: Icària, 2011); Qué hacemos por una sociedad laica (Castellà, S.; Comín, A.; Ortega, J.; Villanueva, J., Madrid: Akal, 2013); Vèncer la crisi: socialdemocràcia i més Europa (Barcelona: Impuls, 2012); «"Cómo ser juez y parte y no morir en el intento": el paper del tercer sector en les polítiques socials» (Revista de Treball Social (193), pàg. 9-21, 2011); «Notas (intempestivas) sobre el liberalismo» (Liberalismo vs. Socialdemocracia, pàg. 55-100, Barcelona: Episteme, 2010); Les paraules del socialisme. Un diccionari obert per a l'esquerra de demà (Comín, A.; Obiols, R., Lleida: Pagès, 2008); «¿Todavía un cristianismo liberador'» (Comín, A.; Vitoria, J., Iglesia Viva (235), pàg. 49-70, 2008); «Els socialistes i les religions a l'era global» (FRC. Revista de Debat Polític (17), pàg. 51-59, 2008); Governabilitat democràtica global (Capdevila, I.; Comín, A.; Miguel, J. de, Raima, 2009).


Declaracions de rendes, de béns i d'activitats i càrrecs

Logo de Google Translate Aquesta eina facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Parlament no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.


Tecnologia de Traductor

Un cop seleccionat l'idioma de navegació obtindreu la traducció a l'idioma triat.

Aquesta eina facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Parlament no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.


Versions oficials de textos aprovats

Destacat de la pàgina de Twitter del Parlament de Catalunya
Destacat de la pàgina de Facebook del Parlament de Catalunya
Destacat del canal de Youtube del Parlament de Catalunya
Destacat del compte d'Instagram del Parlament de Catalunya
A través d'aquest espai podreu fer arribar al Parlament les vostres peticions de manera privada o pública.
Sessions en directe i en diferit, actes institucionals, reportatges...
Accés als butlletins oficials i als diaris de sessions, en format PDF.
Canal d'atenció a les consultes relacionades amb les diferents funcions del Parlament.
Hi trobareu una oferta variada d'articles personalitzats amb el logotip del Parlament, i les publicacions de la institució.

El portal del Parlament està optimitzat per a les darreres versions de navegadors i per a una resolució mínima de pantalla de 1024 x 768.