Notícies

La Comissió d'investigació de l'Operació Catalunya acaba els treballs amb l'aprovació per unanimitat de totes les conclusions presentades

Dimarts, 29 d'agost de 2017. Palau del Parlament

La reunió d'aquest migdia de la comissió d'investigació de l'Operació Catalunya

Parlament de Catalunya. 2017

Vegeu la galeria d'imatges (1 imatge/s)

La Comissió d'investigació de l'Operació Catalunya ha aprovat aquest migdia per unanimitat totes les conclusions presentades i ha acordat traslladar-les a la Fiscalia. En la sessió d'aquest migdia, l'última de la comissió, s'han aprovat les tres propostes de conclusions presentades, dels grups de JxSí, CSQP i la CUP, els únics grups que n'han presentat i que han assistit a totes les sessions de la comissió.

En la sessió d'avui hi han assistit els diputats Lluís Guinó i Sergi Sabrià (JxSí), Albano Dante Fachín i Joan Josep Nuet (CSQP) i Mireia Boya i Sergi Saladié (CUP). Ara les conclusions aprovades es debatran i es votaran al Ple de la setmana vinent, segons que han acordat avui la Mesa i la Junta de Portaveus.

Podeu consultar les conclusions aprovades als tres arxius annexos.

La comissió d'investigació es va aprovar al Ple, a proposta de JxSí, en la sessió del 8 de març, per 98 vots a favor (JxSí, PSC, CSQP i CUP), 11 en contra (PPC) i 22 abstencions (Cs). La comissió es va constituir el 21 d'abril i l'ha presidida la diputada Alba Vergés (JxSí).