Skip to Main Content

Cerca

Filtres avançats

Expected format: DD/MM/RR
Expected format: DD/MM/RR

Resultats de cerca

No s'ha trobat resultats

Directe

TITOL

Ple del Parlament - Emissió en llengua de signes

Ple del Parlament - Sessió ordinària (continuació) - Emissió en llengua de signes - Saló de sessions

Funcionament

Les emissions de Canal Parlament són adaptatives, és a dir, es generen diverses qualitats de vídeo i àudio per tal que des de la web es reprodueixi la més idònia segons l'amplada de banda de la vostra connexió.

Mentre dura l’emissió i fins que no s’enllesteix la indexació per criteris parlamentaris, podreu consultar el vídeo amb la tecnologia "time shifting", que us permet aturar o retrocedir en l’emissió (segons la durada, pot tenir un o més segments). Posteriorment, si es tracta d’una sessió parlamentària, aquest vídeo és substituït per una nova versió, que recull tota la seqüència i les intervencions del debat.

Retallar

Retallar

Retallar

Adreça de tramesa

Informació

  1. Seleccioneu en la barra de temps del visor el moment a partir del qual voleu descarregar el vídeo i cliqueu damunt la icona al costat de “Punt d’inici”; feu el mateix per al moment de finalització i cliqueu damunt la icona al costat de “Punt final”.
  2. Introduïu una adreça de correu electrònic i sol·liciteu la descàrrega.
  3. Quan la sol·licitud s’hagi processat, rebreu un missatge de correu en què se us indicarà un enllaç per accedir i descarregar el vídeo sol·licitat.

Si es tracta d’un vídeo indexat, podreu seleccionar el punt de l’ordre del dia o la intervenció que vulgueu descarregar; amb aquesta opció ja s’omplen automàticament els punts d’inici i final.

La descàrrega dels vídeos comporta l’acceptació de les condicions d'ús dels continguts recollides en l'avís legal, que defineix i limita la utilització, modificació i difusió d'aquests continguts.

Compartir

Copieu la URL per a compartir l’emissió

En directe

Avui no hi ha emissions previstes

Avui

Avui no hi ha emissions previstes

Properes emissions

Vídeos relacionats