Aplicacions mòbils del Parlament

Amb l'objectiu de continuar potenciant la participació dels ciutadans en l'activitat parlamentària, el Parlament ha desenvolupat aplicacions natives per a IOS i Android per a la consulta dels vídeos del Canal Parlament, i també una web optimitzada per a aquests dispositius, que permet l'accés als continguts més consultats del website parlament.cat.

Canal Parlament


Descarregueu-vos vos l'aplicació gratuïta del Canal Parlament per a iPhone, Android o iPad.

La TV del Parlament us ofereix en directe i diferit:

  • - Plens
  • - Comissions
  • - Actes
  • - Conferències de premsa
  • - Reportatges

Tot el que passa al Parlament és al vostre abast. Podreu consultar els vídeos i compartir-los a través de les xarxes socials.

Atès l'elevat volum de vídeos del Canal Parlament l'aplicació només dóna accés a la consulta dels vídeos més recents, oferint la possibilitat d'accedir a la totalitat dels vídeos des de la pàgina oficial del Parlament: www.canalparlament.cat

Per descarregar les aplicacions al vostre dispositiu mòbil:

Imatges de les aplicacions mòbils

Portal mòbil del Parlament


Parlamentcat.mobi és una web optimitzada per a dispositius mòbils, que permet l'accés als continguts més consultats del website parlament.cat.

A través d'aquesta aplicació podreu accedir als principals continguts que ofereix el web del Parlament: publicacions oficials, notícies, agenda, textos aprovats, iniciatives legislatives, declaracions institucionals, i informació sobre els serveis que ofereix el Parlament.

Imatge de l'aplicació mòbil

Logo de Google Translate Aquesta eina facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Parlament no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.


Tecnologia de Traductor

Un cop seleccionat l'idioma de navegació obtindreu la traducció a l'idioma triat.

Aquesta eina facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Parlament no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.


Versions oficials de textos aprovats

Destacat de la pàgina de Twitter del Parlament de Catalunya
Destacat de la pàgina de Facebook del Parlament de Catalunya
Destacat del canal de Youtube del Parlament de Catalunya
Destacat del compte d'Instagram del Parlament de Catalunya
Amb l'objectiu de potenciar la participació dels ciutadans en l'activitat parlamentària, el Parlament ha obert espais a diverses plataformes.
Canal d'atenció a les consultes relacionades amb les diferents funcions del Parlament.
Hi trobareu una oferta variada d'articles personalitzats amb el logotip del Parlament, i les publicacions de la institució.

El portal del Parlament està optimitzat per a les darreres versions de navegadors i per a una resolució mínima de pantalla de 1024 x 768.