Carme Forcadell

Fotografia de la presidenta Carme Forcadell

El web del Parlament és un punt de trobada virtual entre la ciutadania i els seus representants. Amb aquest mitjà volem afavorir la transparència de l'acció política i institucional, amb l'objectiu de refermar la confiança en la cambra catalana i, alhora, d'oferir una eina eficient de prevenció contra la corrupció.

És amb aquesta voluntat de transparència que, en aquest espai web de la presidència, poso a l'abast de tothom la meva activitat institucional. Us convido a exercir el vostre dret a seguir-la i consultar-la i a fiscalitzar així la meva actuació. Entre totes i tots hem de construir un país nou, que s'ha de caracteritzar per una pràctica democràtica de qualitat.

Carme Forcadell i Lluís
Presidenta del Parlament de Catalunya

Notícies

Logo de Google Translate Aquesta eina facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Parlament no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.


Tecnologia de Traductor

Un cop seleccionat l'idioma de navegació obtindreu la traducció a l'idioma triat.

Aquesta eina facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Parlament no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.


Versions oficials de textos aprovats

Twitter de la Presidenta

@forcadellcarme

El portal del Parlament està optimitzat per a les darreres versions de navegadors i per a una resolució mínima de pantalla de 1024 x 768.