Bústia de la presidenta

La bústia de la presidenta permet als ciutadans traslladar els seus dubtes, comentaris o peticions a la presidència a través de l'adreça presidencia@parlament.cat. Les qüestions plantejades rebran la resposta via correu electrònic una vegada feta la gestió corresponent.

Tots els missatges enviats a aquesta bústia han d'anar degudament identificats amb el nom, cognoms i l'adreça de correu electrònic. És per això, que qualsevol missatge anònim no rebrà resposta. De la mateixa manera, qualsevol correu electrònic escrit amb to ofensiu o amb un llenguatge groller i insultant tampoc serà tingut en compte.

Bústia de presidència:

Logo de Google Translate Aquesta eina facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Parlament no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.


Tecnologia de Traductor

Un cop seleccionat l'idioma de navegació obtindreu la traducció a l'idioma triat.

Aquesta eina facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Parlament no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.


Versions oficials de textos aprovats

Twitter de la Presidenta

@forcadellcarme

El portal del Parlament està optimitzat per a les darreres versions de navegadors i per a una resolució mínima de pantalla de 1024 x 768.