El Parlament 2.0


Al canal YouTube trobareu part dels continguts de Canal Parlament (reportatges sobre l'activitat de la cambra, el funcionament del Parlament, els retrats dels diputats...) El Canal Parlament és una plataforma audiovisual que té per objectiu divulgar l'activitat del Parlament amb continguts informatius accessibles a tots els públics.El Parlament disposa d'una pàgina en aquesta plataforma per difondre l'activitat parlamentària per mitjà de les xarxes socials.
Podeu accedir a l'activitat del Parlament per mitjà del nou canal del portal al Twitter. Aquest canal permet rebre les actualitzacions al mateix web, al mòbil, al Messenger o directament al Twitter.Podeu accedir a l'espai del Parlament a Instagram.El Parlament disposa de diverses funcionalitats i ginys per publicar l'actualitat parlamentària per mitjà de la plataforma Netvibes. Les trobareu aquí.El Parlament posa a disposició dels ciutadans diverses eines per facilitar la difusió, la compartició i l'accés a la informació de l'activitat parlamentària:


  • Ginys per a 'mashups' ('widgets'/'gadgets')

    Un 'mashup' és una aplicació web, que normalment poden configurar els usuaris, capaç de reunir i mostrar de manera centralitzada, en una pàgina web o més d'una, continguts de fonts de procedència diversa (ginys) per mitjà d'internet.


  • Subscripció i sindicació (correu-e i RSS)

    El Parlament us ofereix un servei d'enviament automàtic de titulars de notícies i altres continguts d'actualització freqüent. Rebreu la informació per correu electrònic o RSS.


  • Google Translate

    Aquesta eina de traducció automàtica us permetrà navegar en diferents idiomes dins el portal i els documents que conté.