Amb l'objectiu de potenciar la participació dels ciutadans en l'activitat parlamentària, el Parlament ha obert espais a diverses plataformes.
Servei d'enviament automàtic de titulars de notícies i altres continguts per correu electrònic, RSS o podcast.
Horari del Registre General del Parlament.
A través d'aquest espai podreu fer arribar al Parlament les vostres peticions de manera privada o pública.
El perfil de contractant inclou totes les dades i les informacions referents a l'activitat contractual del Parlament de Catalunya.
Criteris, reculls i recomanacions del Departament d'Assessorament Lingüístic.
Accés als recursos documentals de què disposa la Direcció d'Estudis Parlamentaris.
Vídeo

El Parlament posa a la vostra disposició un espai de participació ciutadana en què podeu fer aportacions, comentaris o suggeriments sobre els projectes i les proposicions de llei que s'estan tramitant.


Les vostres aportacions es posaran a disposició dels diputats, que podran contestar-les. Tant les aportacions com les respostes seran visibles en l'espai participatiu.


El resultat d'aquest debat ciutadà serà utilitzat durant el treball dels òrgans tramitadors i quedarà reflectit en una memòria annexa a les iniciatives tramitades, en què es destacaran especialment les aportacions que finalment s'incorporin al text.

Activitat recent

 • Ramon Codina Actualitzat: 26/06/2017 - 19:19

  Catalunya és un pais amb un litoral, que aporta un valor important al seu PIB, degut a la seva riquesa marítima, náutica, portuaria, pesquera i comercial preservant la qualitat de les seves aigües i la proteccio medi ambiental de la fauna i la flora marina.
  Per tal de crear zones del litoral més resilients i mesurar el canvi climàtic, facilitar les comunicacions a la gent de la mar i crear noves zones de flora maritima per mimbar l'erosió del litoral, es deuria de preveure la construcció racionalitzada de infraestructures (plataformes off-shore) per usos de telecomunicacions, ajuda a la navegacció autónoma i salvament marítim, desalinització, energia undimotriu i altres energies alternatives que reduexin la emissió de gasos d'efecte hivernacle, per la propia activitat marítima humana en el mar.

 • L'Agència de Cyberseguretat, hauria de vetllar i respectar la intimitat i drets fonamentals de tots els seus ciutadans en l'ús discriminatoria del "cyber-espai", intel·ligencia artificial i les diferents interaccions amb el món fisic o espai fisic, mitjançant qualsevolt tipus de dispositiu, actuador, sensor interconnectats, amb especial atenció als ciutadans més vulnerables (els menors, els ciutadans amb risc d'exclusió social, els ciutadans amb algun grau de discapacitat, els ciutadans amb dificultat de moviments, sensorial i memòria natural).
  l'Agència de Cyberseguretat hauria de promoure i respectar els informes i dictàmens del Comitè d'Ètica en en el bon ús del "cyber-espai" i Intel·ligència artificial pel be social, afavorint l'economia del be comú i els valors en vers la humanitat i protecció del medi ambient.

 • Aquesta Agència de Ciberseguretat hauria de tenir limitacions, la vigilància personal només amenaça drets i llibertats. Proposo que la vigilància de correus, trucades i altres aspectes de la vida personal; siguin limitats a criminals recentment alliberats o sortints d'una pena concreta i sospitosos d'un crim determinat.

 • Albert Oliba Actualitzat: 20/06/2017 - 12:16

  Felicitats per promoure la lluita contra el canvi climàtic a través d'una nova regulació específica a Catalunya, i dotar al Servei Meteorològic de Catalunya d'una major importància, donades les seves funcions actuals, que són per tots ben conegudes.
  Ara bé, la llei presenta alguns detalls que requereixen millora. Alguns dels aspectes que han de ser tinguts en compte són els següents (i que tractaré en els propers dies):
  (1) En primer lloc, en diversos preceptes del projecte de llei, s'esmenta un sistema de control les emissions de carboni informades, basat en el treball d'empreses d'auditoria (ambiental): "les dades de l'inventari han d'estar validades per una entitat de certificació independent degudament habilitada" (article 15 "Indústria, serveis i comerç" i article 16 "Infraestructures").
  Aquest sistema de control no és suficient per a assegurar que les emissions informades i verificades per les auditores siguin les realment efectuades (recordem les "fallades" que hi ha hagut en el sector financer), i convé establir un departament públic fort, d'inspecció i control d'emissions, que faci un seguiment adequat d'aquests treballs i pugui fer mesures precises de la contaminació, tenint en compte també el sectors agrícola i ramader, que també és un destacat responsable de la producció de gasos d'efecte hivernacle.
  De la mateixa manera que s'inverteix en l'Administració Tributària per a obtenir més recursos recaptats, mitjançant el treball de la inspecció tributària, en aquest cas l'organisme de control ambiental serà prou "rendible" per a obtenir el finançament operatiu necessari, només si se'l dota de poders investigadors i sancionadors suficients.

Debats

Logo de Google Translate Aquesta eina facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Parlament no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.


Tecnologia de Traductor

Un cop seleccionat l'idioma de navegació obtindreu la traducció a l'idioma triat.

Aquesta eina facilita la traducció automàtica dels continguts del web. El Parlament no es fa responsable de les versions obtingudes, que no tenen caràcter oficial.


Versions oficials de textos aprovats

Destacat de la pàgina de Twitter del Parlament de Catalunya
Destacat de la pàgina de Facebook del Parlament de Catalunya
Destacat del canal de Youtube del Parlament de Catalunya
Destacat del compte d'Instagram del Parlament de Catalunya
Bànner enquesta reforma horària
Canal d'atenció a les consultes relacionades amb les diferents funcions del Parlament.
Descarregueu-vos les aplicacions gratuïtes per a dispositius mòbils

Diputats de la XI Legislatura

El Parlament a Twitter

AGENDA

Avui a les 10:00h
Mesa del Parlament
Sessió ordinària
Avui a les 11:00h
Ponència: Projecte de llei de comerç, serveis i fires
Sessió ordinària
Aneu al Canal Parlament Avui a les 12:00h
Conferència de premsa d'Alejandro Fernández (PPC)
Aneu al Canal Parlament Avui a les 12:20h
Conferència de premsa d'Albano Dante Fachin (CSQP)
Aneu al Canal Parlament Avui a les 12:40h
Conferència de premsa del Grup Parlamentari del PSC
Aneu al Canal Parlament Avui a les 13:00h
Conferència de premsa de Fernando de Páramo (Cs)
Avui a les 14:00h
La presidenta assisteix a la desfilada de Guillermina Baeza del 080 Barcelona Fashion
Avui a les 15:00h
Comissió d'Igualtat de les Persones
Sessió ordinària
Aneu al Canal Parlament Avui a les 15:00h
Comissió d'Ensenyament
Sessió ordinària
Aneu al Canal Parlament Avui a les 15:00h
Comissió d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Sessió ordinària
Avui a les 16:00h
Conferència de premsa de Mireia Boya (CUP)
Aneu al Canal Parlament Avui a les 16:30h
Comissió d'Investigació sobre l'Operació Catalunya
Sessió ordinària
Aneu al Canal Parlament Avui a les 17:30h
Conferència de premsa del Grup de JxSí amb l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya
Avui a les 19:00h
La presidenta assisteix a l'acte de presentació de la campanya de la Federació Catalana de Futbol #Orgullosa, de promoció del futbol femení
Sessions en directe i en diferit, actes institucionals, reportatges...
Visita per diferents estances del Palau (Google Street View).
Representació gràfica de la distribució de l'hemicicle, amb enllaços a les fitxes dels diputats/ades.

El portal del Parlament està optimitzat per a les darreres versions de navegadors i per a una resolució mínima de pantalla de 1024 x 768.