I. Sr. Martín Eusebio Barra López

Filiació

Fotografia de Martín Eusebio Barra López

Dades electorals

Llista Electoral:
Ciutadans-Partido de la Ciudadanía 
Circumscripció:
Circumscripció electoral de Barcelona 
Partit Polític:
Ciutadans-Partido de la Ciudadanía 

Adscripció

Grup parlamentari:

Grup Parlamentari de Ciutadans. Membre. Alta: 29.01.2018.

Agenda d'avui

No s'han trobat esdeveniments per avui

Més esdeveniments


Càrrecs parlamentaris

Més informació

Activitat

Data d'actualització de les dades personals: 12.01.2018

 

Dades personals - contacte

Dades personals - biografia (Actualització: 12.01.2018)

Naixement i residència

Nascut a Saragossa el 1956. Viu a Viladecans (Baix Llobregat).


Formació i activitat professional

Diplomat en fisioteràpia per la Universitat de Saragossa. Grau en fisioteràpia per la Universitat Europea de Madrid. Màster en investigació i atenció primària a la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en teràpia manual ortopèdica a la Universitat de Saragossa. Doctor en ciències de la salut i l'esport per la Universitat de Saragossa.
Ha treballat com a administratiu al Banco Popular Español (1973-1996). És fisioterapeuta titular del Servei Nacional de Salut des del 1996. Ha treballat a l'Institut Nacional de la Salut (a Toledo i a Guadalajara). Treballa a l'Institut Català de la Salut, a Cornellà de Llobregat, des del 2002. Professor associat del grau de fisioteràpia a la Universitat Internacional de Catalunya des del 2012.


Trajectòria política i institucional

Afiliat a Ciutadans - Partido de la Ciudadanía (Cs) des que es va fundar (2006). Ha estat president de la Comissió de Garanties (2009-2011), membre del Consell General i portaveu de la Comissió de Control Econòmic (2011-2017). Regidor de l'Ajuntament de Viladecans i membre del Consell Comarcal del Baix Llobregat (2015-2016). Diputat de l'XI legislatura (2015-2017).


Activitat cívica i cultural

Autor d'articles professionals publicats en revistes científiques nacionals i internacionals. Ha participat en diversos congressos científics com a comunicador i ponent. Ha rebut, entre altres, el premi al millor treball científic 2013, atorgat per la Societat Catalana de Medicina Física i Rehabilitació. Soci de l'Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR).


Declaracions de rendes, de béns, d'activitats i càrrecs i d'interessos econòmics