Sra. Mireia Vehí i Cantenys

Filiació

Fotografia de Mireia Vehí i Cantenys
Llista Electoral:
Candidatura d'Unitat Popular - Crida Constituent 
Partit Polític:
Candidatura d'Unitat Popular - Crida Constituent 
Grup parlamentari:

Grup Parlamentari de la Candidatura d'Unitat Popular - Crida Constituent. Membre. Alta: 19.01.2016, BOPC, 39. Baixa: 28.10.2017.

Càrrecs parlamentaris

Més informació

Dades personals - biografia (Dades a tancament de legislatura)

Naixement i residència

Nascuda a Girona (Gironès) el 1985. Viu a Barcelona (Barcelonès).


Formació i activitat professional

Llicenciada en sociologia per la Universitat de Granada. Postgrau en societats africanes i desenvolupament a la Universitat Pompeu Fabra. Màster interuniversitari en estudis de dones, gènere i ciutadania a l'Institut Interuniversitari d'Estudis de Dones i Gènere.
Ha treballat en diverses entitats i organitzacions en matèria de gènere, interculturalitat i migracions. Ha estat directora de projectes del Centre d'Estudis Africans i Interculturals de Barcelona. Ha exercit de docent a l'Escola de Prevenció i Seguretat Integral de la Universitat Autònoma de Barcelona, en la matèria d'història de la seguretat. Ha treballat a l'equip d'Interculturalitat de la Direcció de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència de l'Ajuntament de Barcelona.


Trajectòria política i institucional

Milita a la Candidatura d'Unitat Popular (CUP). Ha participat en moviments socials antirepressius, feministes, pel dret a l'habitatge i a la ciutat, pel dret a la migració i contra les fronteres. Sòcia de l'ateneu La Base del Poble Sec i vocal de la junta del Centre d'Estudis Africans i Interculturals de Barcelona.