I. Sra. Neus Ramonet i Sucarrat

Filiació

Fotografia de Neus Ramonet i Sucarrat
Llista Electoral:
Esquerra Republicana de Catalunya 
Circumscripció:
Circumscripció electoral de Lleida 
Partit Polític:
Esquerra Republicana de Catalunya 
Grup parlamentari:

Grup Parlamentari d'Esquerra Republicana. Membre. Alta: 07.06.2023.

Agenda d'avui

No s'han trobat esdeveniments per avui

Més esdeveniments

 

Càrrecs parlamentaris

Més informació

Activitat

Data d'actualització de les dades personals: 15.06.2023

 

Dades personals - contacte

Dades personals - biografia (Presentació: 15.06.2023)

Naixement i residència

Nascuda a Manresa (Bages) el 1966. Viu a Alpicat (Segrià).


Formació i activitat professional

Llicenciada en medicina i cirurgia per la Universitat de Lleida (UdL). Diplomada en nutrició humana i dietètica per la UdL. Metgessa interna resident (MIR) en l?especialitat de medicina interna. Cursos monogràfics de doctorat amb reconeixement de suficiència. Màster en medicina i cirurgia d?urgències per la UdL. Màster i postgrau en gestió de centres i serveis de salut per la Universitat de Barcelona (UB). Màster en atenció mèdica urgent per la UB i la Societat Espanyola de Medicina Interna. Màster en malalties infeccioses i tractament antimicrobià per la Universitat CEU Cardenal Herrera. Postgrau en nutrició i dietètica clíniques per la UdL. Curs d?especialització en actualització en malalties sistèmiques autoimmunes per la UdL. Curs superior universitari en fonaments del suport en malalts crítics de la Society of Critical Care Medicine. Experta en urgències cardiovasculars, crítiques i infeccioses (UB-Institut de Formació Contínua). Experta universitària d?iniciació en medicina intensiva (Universitat Catòlica San Antonio). Ha exercit de metgessa, entre d'altres, a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, en el Servei de Medicina Interna i, com a coordinadora, en la Unitat d'Hospitalització a Domicili, i a la Fundació Althaia, en el servei d'urgències.


Trajectòria política i institucional

Militant d'Esquerra Republicana de Catalunya des del 2008. Regidora de l'Ajuntament d'Alpicat (2011-2019). Consellera (2013-2019) i vicepresidenta (2013-2015) del Consell Comarcal del Segrià. Presidenta de la Federació Comarcal del Segrià (2015-2020).


Activitat cívica i cultural

Autora d'alguns capítols de llibres de medicina i d'articles de revistes científiques internacionals sobre medicina. Membre del Col·legi de Metges de Lleida, de la Fundació Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears, de la Societat Catalanobalear de Medicina Interna i de la Societat Catalana de Medicina d'Urgències i Emergències. Membre d'Òmnium Cultural i de Plataforma per la Llengua. Sòcia de la Penya Blaugrana d'Alpicat. Sòcia de Creu Roja, Intermón i Aldees Infantils. Expresidenta de les Joventuts Mèdiques de Catalunya a Lleida.


Declaracions