I. Sr. Oriol Pallissó Balanyà

Filiació

Fotografia de Oriol Pallissó Balanyà
Llista Electoral:
Esquerra Republicana de Catalunya 
Circumscripció:
Circumscripció electoral de Tarragona 
Partit Polític:
Esquerra Republicana de Catalunya 
Grup parlamentari:

Grup Parlamentari d'Esquerra Republicana. Membre. Alta: 13.12.2022.

Agenda d'avui

No s'han trobat esdeveniments per avui

Més esdeveniments

 

Càrrecs parlamentaris

Més informació

Activitat

Data d'actualització de les dades personals: 16.01.2023

 

Dades personals - contacte

Dades personals - biografia (Presentació: 16.01.2023)

Naixement i residència

Nascut a Montblanc (Conca de Barberà) el 1990. Viu a Montblanc.


Formació i activitat professional

Graduat en relacions laborals per la Universitat de Barcelona. Tècnic superior d'administració de sistemes informàtics i tècnic en explotació de sistemes informàtics. Ha cursat també una formació integral en desenvolupament econòmic local a la Diputació de Tarragona. Des del 2014 treballa a l'Organisme Autònom de Desenvolupament de la Conca de Barberà com a tècnic de desenvolupament local. Durant l'època d'estudiant va treballar a FNAC, MAHLE Behr i Pintures Poblet.


Trajectòria política i institucional

Militant d'Esquerra Republicana de Catalunya des del 2015. Elegit regidor d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Montblanc el 2015 amb les regidories de festes, joventut, noves tecnologies i benestar social, i el 2019 amb les competències en turisme, esports, mobilitat i policia. L'any 2021 passa a ser el portaveu d'Esquerra Republicana a l'oposició. President comarcal d'Esquerra Republicana. Secretari d'organització de la secció local de Montblanc.


Activitat cívica i cultural

Ha estat membre del Club Bàsquet Montblanc, del Consell Municipal de Joventut, dels Pastorets de Montblanc, de l'Associació Juvenil Barjaula i de la Comissió de Festes de Montblanc. Actualment és membre actiu de l'Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi, de la Cucafera de Montblanc, del Club Atlètic Montblanc i del Club BTT Montblanc. És soci d'Òmnium Cultural i de la Fundació Vicente Ferrer.


Declaracions