I. Sra. Mónica Lora Cisquer

Filiació

Fotografia de Mónica Lora Cisquer
Llista Electoral:
VOX 
Circumscripció:
Circumscripció electoral de Barcelona 
Partit Polític:
VOX 
Grup parlamentari:

Grup Parlamentari de VOX en Cataluña. Membre. Alta: 15.03.2021, BOPC, 4.

Agenda d'avui

No s'han trobat esdeveniments per avui

Més esdeveniments

 

Càrrecs parlamentaris

Més informació

Activitat

Data d'actualització de les dades personals: 07.04.2021

 

Dades personals - contacte

Dades personals - biografia (Presentació: 07.04.2021)

Naixement i residència

Nascuda a Mataró (Maresme) el 1988. Viu a Mataró.


Formació i activitat professional

Casada i mare de família nombrosa. Va iniciar la seva activitat professional de molt jove treballant diversos anys en el sector tèxtil, principalment en els àmbits comercial i d'atenció al client. Ha participat activament en el desenvolupament de diversos negocis familiars. Amb estudis d'educació infantil, va treballar durant dos cursos en diverses escoles públiques impartint classes extraescolars de reforç, informàtica i manualitats.


Trajectòria política i institucional

Des del 2011 es dedica activament a la política. Regidora de l'Ajuntament de Mataró (2011-2015 i 2015-2019), va ser la primera dona cap de llista a obtenir representació a l'Ajuntament i el membre del consistori més jove durant totes dues legislatures. Consellera comarcal del Maresme (2011-2015). Membre dels consells d'administració de les empreses municipals Promocions Urbanístiques de Mataró i Aigües de Mataró. Des del 2019 és secretària provincial de Vox.


Activitat cívica i cultural

Voluntària de la Societat Protectora d'Animals de Mataró durant diversos anys. Ha estat una de les principals impulsores de les manifestacions convocades per la plataforma «Mataró es queda a Espanya», en resposta a l'independentisme polític.


Declaracions