I. Sra. Jessica González Herrera

Filiació

Fotografia de Jessica González Herrera
Llista Electoral:
En Comú Podem - Podem en Comú 
Circumscripció:
Circumscripció electoral de Barcelona 
Partit Polític:
Barcelona en Comú 
Grup parlamentari:

Grup Parlamentari d'En Comú Podem. Membre. Alta: 15.03.2021, BOPC, 4.

Agenda d'avui

No s'han trobat esdeveniments per avui

Més esdeveniments

 

Càrrecs parlamentaris

Més informació

Activitat

Data d'actualització de les dades personals: 09.03.2021

 

Dades personals - contacte

Dades personals - biografia (Presentació: 09.03.2021)

Naixement i residència

Nascuda a Barranquilla (Colòmbia) el 1989. Viu a Barcelona (Barcelonès).


Formació i activitat professional

Politòloga. Llicenciada en ciències polítiques i de l'Administració per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) (2011). Postgrau de societats africanes i desenvolupament a la UPF i el Centre d'Estudis Africans i Interculturals (CEAI) (2012). Investigadora especialitzada en projectes de comunicació a l'Infectious and Tropical Disease Institute de la Universitat d'Ohio (2013-2015). Investigadora a la Universitat Friedrich Schiller de Jena (2015). Màster de comunicació pel canvi social a la Universitat d'Ohio (2015). Coordinadora de l'Àrea d'Interculturalitat del CEAI (2015-2019). Consellera tècnica del districte de Ciutat Vella de Barcelona (2019-2021). Exercici professional en l'àmbit del tercer sector com a investigadora i formadora en matèria d'iniciatives a escala municipal i internacional que tenen per objecte la incorporació d'una mirada intercultural crítica en els camps de la joventut, el gènere, la participació ciutadana diversa i la salut pública, entre d'altres.


Trajectòria política i institucional

Du a terme tasques de política institucional des de fa dos anys a Barcelona en Comú i En Comú Podem, i també tasques de municipalisme al districte de Ciutat Vella.


Activitat cívica i cultural

Imparteix des de fa onze anys tallers de crítica mediàtica a adolescents reagrupats en barris populars amb l'objectiu de treballar el dol migratori. Integrant del moviment que des de la diàspora colombiana va donar suport als diàlegs de pau el 2013 i que continua denunciant la matança de líders socials a Colòmbia. Formadora del CEAI en la manera com opera el racisme.


Declaracions