Sr. Pau Juvillà Ballester

Filiació

Fotografia de Pau Juvillà Ballester
Llista Electoral:
Candidatura d'Unitat Popular - Un nou cicle per guanyar (CUP-G) 
Circumscripció:
Circumscripció electoral de Lleida 
Partit Polític:
Candidatura d'Unitat Popular 

Agenda d'avui

No s'han trobat esdeveniments per avui

Més esdeveniments

 

Càrrecs parlamentaris

Més informació

Activitat

Data d'actualització de les dades personals: 08.03.2021

 

Dades personals - contacte

Dades personals - biografia (Presentació: 08.03.2021)

Naixement i residència

Nascut a Lleida (Segrià) el 1973. Viu a Lleida.


Formació i activitat professional

Llicenciat en biologia per la Universitat de Girona, va complementar la seva formació amb un curs d'extensió universitària de consultoria mediambiental a la Universitat Politècnica de Catalunya i amb d'altres sobre vectors ambientals i el vector incendis. Consultor tècnic en el sector piscícola i de la reforestació a l'Alt C omissionat de les Nacions Unides per als Refugiats, a Xiapes (Mèxic) (1997). Posteriorment, i fins al 2006, va dur a terme tasques d'inspecció i control mediambiental i relatives al vector incendis a l'empresa TÜV Rheinland Ibérica Inspection, Certification & Testing, a Tarragona i Lleida (2006-2014).Des d'aleshores i fins a l'actualitat ha dut a terme les mateixes tasques a Dekra Industrial.


Trajectòria política i institucional

Va iniciar la seva militància a la Universitat de Lleida, i posteriorment es va afiliar a la Confederació General del Treball de Catalunya (CGT), sindicat de què encara és membre. Es va declarar insubmís al servei militar obligatori, motiu pel qual fou jutjat el 2001. Durant la seva estada a Mèxic va formar part, per via de la Comisión Nacional de Intermediación, d'un grup d'observadors internacionals en un poble zapatista. Com a militant i secretari d'Acció Social de la CGT, va formar part d'una delegació de sindicalistes catalans a Palestina convidats per organitzacions sindicals de la Franja de Gaza (2007). Militant de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) des del 2007. Regidor de la C rida per Lleida - C UP (2015-2019). Actualment està pendent d'un judici per desobediència per haver mantingut els llaços grocs al despatx de la C rida per Lleida - C UP durant la campanya electoral de l'abril del 2019.


Activitat cívica i cultural

Soci de l'ateneu cooperatiu La Baula, del grup de consum L'All Negre i d'Òmnium
Cultural. Interessat en la història del moviment obrer, ha participat en el llibre Memòria llibertària. 100 anys de moviment llibertari a Ponent i és coautor d'EPOCA, l'exèrcit a l'ombra i El PSUC a les terres de Lleida. 1936-1986. En el terreny de la novel·la negra, és coautor de Primàries de sang (2019) i autor d'Assasinat al Consell Polític (2021).