Sr. Dani Cornellà Detrell

Filiació

Fotografia de Dani Cornellà Detrell
Llista Electoral:
Candidatura d'Unitat Popular - Un nou cicle per guanyar (CUP-G) 
Circumscripció:
Circumscripció electoral de Girona 
Partit Polític:
Candidatura d'Unitat Popular 
Grup parlamentari:

Grup Parlamentari de la Candidatura d'Unitat Popular - Un Nou Cicle per Guanyar. Portaveu adjunt. Alta: 16.03.2021, BOPC, 6.

Agenda d'avui

No s'han trobat esdeveniments per avui

Més esdeveniments

 

Càrrecs parlamentaris

Més informació

Activitat

Data d'actualització de les dades personals: 16.03.2021

 

Dades personals - contacte

Dades personals - biografia (Actualització: 16.03.2021)

Naixement i residència

Nascut a Celrà (Gironès) el 1978. Viu a Celrà.


Formació i activitat professional

Llicenciat en psicopedagogia per la Universitat Oberta de Catalunya (2011). Diplomat en educació social per la Universitat de Girona (2005). Director d'un centre residencial d'acció educativa, amb responsabilitats en la gestió econòmica, del personal i de les persones usuàries (2008-2011). Educador social a la fundació Plataforma Educativa (2004-2008), en un centre d'acollida, on també va fer de cap de torn, i en una unitat de foment de l'autonomia.


Trajectòria política i institucional

Alcalde de Celrà (2011-2013 i 2015-2021). Regidor de Cultura, d'Obres i Manteniment, de Seguretat, de Medi Ambient, d'Urbanisme, de Promoció Econòmica, de Participació Ciutadana i d'Habitatge de l'Ajuntament de Celrà i coordinador de les àrees a escala política.


Activitat cívica i cultural

Militant des de jove de diverses entitats: sindicats estudiantils i assemblees, a l'institut i a la Universitat de Girona; Joves Independentistes Revolucionaris i Revolucionàries, més tard fusionada amb Maulets, i Casal Independentista el Forn, de Girona. Soci de l'Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, l'Associació C olla Gegantera de Celrà i la Coordinadora de Festes de Celrà. Ha participat en diverses lluites en defensa del territori i els drets socials en entitats de Girona: a les plataformes «No a la MAT» i contra la variant i ala Xarxa pels Drets Socials.


Declaracions