I. Sr. Antoni Flores i Ardiaca

Filiació

Fotografia de Antoni Flores i Ardiaca
Llista Electoral:
Esquerra Republicana de Catalunya 
Circumscripció:
Circumscripció electoral de Lleida 
Partit Polític:
Esquerra Republicana de Catalunya 

Agenda d'avui

No s'han trobat esdeveniments per avui

Més esdeveniments

 

Càrrecs parlamentaris

Més informació

Activitat

Data d'actualització de les dades personals: 06.04.2021

 

Dades personals - contacte

Dades personals - biografia (Presentació: 06.04.2021)

Naixement i residència

Nascut a Tremp (Pallars Jussà) el 1963. Viu a Tremp.


Formació i activitat professional

Enginyeria tècnica industrial en l'especialitat de mecànica a l'Escola Superior d'Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa, de la Universitat Politècnica de Catalunya. Curs Prevenció de riscos laborals, nivell intermedi segons el Reial decret 39/1997, i curs Coordinador de seguretat en construcció i enginyeria civil, tots dos organitzats pel Col·legi d'Enginyers Graduats i d'Enginyers Tècnics Industrials de Lleida (2001). Exercici lliure com a enginyer tècnic industrial elaborant projectes des del gener del 1993. Professor de dibuix tècnic i tecnologia a l'Institut d'Educació Secundària de la Pobla de Segur (1991-2003), exercint el càrrec de secretari del curs (2000-2003).


Trajectòria política i institucional

Militant d'Esquerra Republicana de Catalunya des del 1992, és president de la Federació Comarcal del Pallars Jussà des del 2012. Regidor i tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Tremp des del 2015. Vicepresident primer del Consell Comarcal del Pallars Jussà (2019-2021).


Activitat cívica i cultural

Membre del Col·legi d'Enginyers Graduats i d'Enginyers Tècnics Industrials de Lleida i d'una associació de motoristes. Soci d'Òmnium Cultural i de la Plataforma per la Llengua.