Il·lm. Sr. Ferran Estruch i Torrents

Filiació

Fotografia de Ferran Estruch i Torrents
Llista Electoral:
Esquerra Republicana de Catalunya 
Circumscripció:
Circumscripció electoral de Barcelona 
Partit Polític:
Esquerra Republicana de Catalunya 
Grup parlamentari:

Grup Parlamentari d'Esquerra Republicana. Membre. Alta: 22.03.2021, BOPC, 6.

Agenda d'avui

No s'han trobat esdeveniments per avui

Més esdeveniments

 

Càrrecs parlamentaris

Més informació

Activitat

Data d'actualització de les dades personals: 06.04.2021

 

Dades personals - contacte

Dades personals - biografia (Presentació: 06.04.2021)

Naixement i residència

Nascut a Cardona (Bages) el 1986. Viu a Cardona.


Formació i activitat professional

Llicenciat en ciències polítiques i de l'Administració per la Universitat Pompeu Fabra. Exercici professional com a consultor en una empresa dedicada als processos de participació ciutadana per a diverses empreses i institucions.


Trajectòria política i institucional

Va començar la seva activitat política als divuit anys amb l'afiliació a Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), partit en què van militar el seu avi i el seu besavi, Joan Torrents Macià, alcalde de Cardona durant la Segona República. Ha dut a terme diverses tasques dins la Secció Local de Cardona, entre les quals secretari d'Organització. Va encapçalar la llista d'ERC a Cardona en les eleccions municipals del 2011 i va ser investit alcalde l'11 de juny, amb la convicció que «poder servir el poble que m'estimo és la millor manera de posar en valor l'esforç, el treball i la formació d'aquests darrers anys». El 2015 va revalidar l'alcaldia i ERC va obtenir la majoria absoluta amb set regidors. Aquell mateix any va ser elegit president del Consell d'Alcaldes del Bages i del Fòrum de Joves Electes de l'Associació Catalana de Municipis (ACM). Actualment és membre del Comitè Executiu de l'ACM. El 2019 va revalidar novament la majoria absoluta a l'Ajuntament de Cardona.


Activitat cívica i cultural

Soci d'Òmnium Cultural, de la Penya Barcelonista de Cardona i l'Associació Cultural 18 de Setembre, de Cardona. Membre del grup de teatre El Traspunt, de Cardona, amb què va participar diversos anys en les representacions dels pastorets.


Declaracions