I. Sr. Jordi Fàbrega i Sabaté

Filiació

Fotografia de Jordi Fàbrega i Sabaté
Llista Electoral:
Junts per Catalunya 
Circumscripció:
Circumscripció electoral de Lleida 
Partit Polític:
Junts per Catalunya 
Grup parlamentari:

Grup Parlamentari de Junts per Catalunya. Membre. Alta: 15.03.2021, BOPC, 4.

Agenda d'avui

No s'han trobat esdeveniments per avui

Més esdeveniments

 

Càrrecs parlamentaris

Més informació

Activitat

Data d'actualització de les dades personals: 09.02.2023

 

Dades personals - contacte

Dades personals - biografia (Presentació: 09.02.2023)

Naixement i residència

Nascut a Lleida (Segrià) el 1972. Viu a la Seu d'Urgell (Alt Urgell).


Formació i activitat professional

Llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat de Lleida. Especialitzat en pediatria a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona (1998-2002). Ha treballat com a adjunt de pediatria a l'Hospital Universitari de la Vall d'Hebron (2002-2004), a l'Hospital Mútua de Terrassa (2004-2006) i a l'Hospital Germans Trias i Pujol (2006-2009). Posteriorment, treballa com a pediatre a la cooperativa Pediatria dels Pirineus, de la qual és soci fundador, i n'assumeix la direcció assistencial fins que accedeix a l'alcaldia de la Seu d'Urgell. Professor associat de pediatria a la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona (2006-2009) i a la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida (des de l'octubre del 2017). Durant l'any 2012 va cursar el màster en Direcció d'Institucions Sanitàries de la Universitat de Barcelona. Director assistencial de la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell (2014-2018). Actualment, continua exercint de pediatre a temps parcial a la cooperativa Pediatria dels Pirineus, que presta els serveis maternoinfantils a l'Alt Urgell i els serveis pediàtrics a les comarques del Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i l'Alta Ribagorça.


Trajectòria política i institucional

Alcalde de la Seu d'Urgell des del juny del 2019. Afiliat a Junts per Catalunya des del 2020, és membre de la Direcció Executiva Nacional i de la Direcció Executiva Comarcal de l'Alt Urgell.


Activitat cívica i cultural

Secretari del Club Esportiu Ciutat la Seu fins al juny del 2019. Portaveu de la Comissió en Defensa de l'Escola Catalana de la Seu d'Urgell. Membre de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears - Filial de l'Alt Urgell, de la Societat Catalana de Pediatria i del Comitè de Reanimació Cardiopulmonar de la Societat Catalana de Pediatria. Membre d'Òmnium Alt Urgell i de l'Assemblea Nacional Catalana. Autor d'alguns capítols de llibres de medicina i d'articles en revistes científiques sobre medicina.


Declaracions