I. Sra. M. Isabel Ferrer i Álvarez

Filiació

Fotografia de M. Isabel Ferrer i Álvarez
Llista Electoral:
Junts per Catalunya 
Partit Polític:
Junts per Catalunya 
Grup parlamentari:

Grup Parlamentari de Junts per Catalunya. Membre. Alta: 29.01.2018, BOPC, 8. Baixa: 08.06.2018, BOPC, 99.

Càrrecs parlamentaris

Més informació

Dades personals - biografia (Dades a tancament de legislatura)

Naixement i residència

Nascuda a Barcelona (Barcelonès) el 1963. Viu a Barcelona.


Formació i activitat professional

Diplomatura en treball social per la Facultat de Treball Social Fundació Pere Tarrés, de la Universitat Ramon Llull (1987). Postgrau en salut mental en situacions de violència política i catàstrofes a la Universitat Complutense de Madrid (2011). Màster en protecció civil i gestió d'emergències a la Universitat de València (2015). Grau en treball social per la UNED - Barcelona (2016). Del 1987 al 2004 va treballar com a treballadora social al Centre de Serveis Socials del Raval (Ciutat Vella), al Centre de Serveis Socials de Gràcia i a l'Oficina d'Urgències i Emergències Socials, com a educadora al Centre Matern Infantil i com a educadora de carrer del barri Barceloneta (Ciutat Vella). Directora del Servei d'Atenció Domiciliària de l'Ajuntament de Barcelona (2004-2008). Directora Operativa del Pla «Barcelona Ciutat Refugi», de l'Ajuntament de Barcelona (2015-2016). Directora de Serveis d'Urgències i Emergències Socials de l'Ajuntament de Barcelona (2001-2016). Responsable d'Urgències i Emergències Socials de la Diputació de Barcelona (2016-2017). Cap del Departament de Resiliència Urbana de l'Ajuntament de Barcelona (2017-2018).


Trajectòria política i institucional

Membre de l'equip intern de formació de l'Ajuntament de Barcelona. Docent a la Facultat de Treball Social i Educació Social Pere Tarrés, de la Universitat Ramon Llull. Responsable de l'atenció psicosocial en emergències massives: esfondrament en el barri del Carmel (Barcelona), incident d'aviació de Germanwings (Le Vernet - França) i altres.


Activitat cívica i cultural

Medalla al mèrit, en la categoria d'argent, de la Guàrdia Urbana de Barcelona (2015). Membre d'AIRE Resiliència, associació per a la investigació en resiliència (2017). Ha presentat ponències en congressos i jornades: «Experiencia de gestión en grandes municipios» (Ajuntament de Saragossa), «Intervención psicosocial en emergencias masivas» (Ajuntament de Madrid), «Red Resiliencia Social» (Congreso Internacional de Ingenieros), «Resiliència social a Barcelona» (Ajuntament de Barcelona - ONUhabitat), «Barcelona, ciutat resilient» (Fundació Rockefeller NY) i altres. Ha publicat diversos articles: «El servei d'Emergències Socials de Barcelona» (Revista Psicosocial&Emergencias), «Gestión de la emergencia de Germanwings» (Revista Psicosocialo&Emergencias), «Emergencias Sociales en Barcelona» (Revista de Servicios Sociales y Política Social del Consejo General de Colegios de Diplomados en Trabajo Social).