Aquest òrgan està dissolt per finiment de la legislatura.

Quan la legislatura ha acabat o quan la cambra ha estat dissolta les funcions que té encomanades són complertes per la Diputació Permanent. Vegeu-ne la composició.

En els períodes interlegislatures, fins a la propera sessió constitutiva del Parlament, es mostra la composició a data de tancament de la legislatura anterior.


I. Sr. Josep Riera i Font

Filiació

Fotografia de Josep Riera i Font
Llista Electoral:
Junts per Catalunya 
Circumscripció:
Circumscripció electoral de Barcelona 
Partit Polític:
Independent 

Agenda d'avui

No s'han trobat esdeveniments per avui

Més esdeveniments


Càrrecs parlamentaris

Més informació

Activitat

Data d'actualització de les dades personals: 26.03.2018

 

Dades personals - contacte

Dades personals - biografia (Presentació: 19.03.2018)

Naixement i residència

Nascut a Osor (Selva) el 1963. Viu a Barcelona (Barcelonès).


Formació i activitat professional

Llicenciat en filologia catalana. Periodista de professió. Més de trenta anys vinculat a El Punt Avui, on ha exercit diverses funcions redaccionals i directives. Ha estat el director d'El 9 Esportiu (2003-2012).


Activitat cívica i cultural

Membre del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Fa col·laboracions periodístiques en premsa, ràdio i televisió i feines d'assessorament en comunicació. Director de la col·lecció «Fora de Joc» de Cossetània Edicions, de tema esportiu. Autor de diversos llibres de tema esportiu, entre els quals Escoltant Guardiola. El pensament futbolístic i vital de l'entrenador del Barça (2009). Autor de la biografia retrat sobre el president de la Generalitat Carles Puigdemont Em dic Carles. De què està fet el president (2015).