I. Sr. Juan Luis Ruiz López

Filiació

Fotografia de Juan Luis Ruiz López
Llista Electoral:
Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE) 
Circumscripció:
Circumscripció electoral de Barcelona 
Partit Polític:
Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE) 

Agenda d'avui

No s'han trobat esdeveniments per avui

Més esdeveniments

 

Càrrecs parlamentaris

Més informació

Activitat

Data d'actualització de les dades personals: 02.03.2021

 

Dades personals - contacte

Dades personals - biografia (Presentació: 02.03.2021)

Naixement i residència

Nascut a Vilanova i la Geltrú (Garraf) el 1975. Viu a Vilanova i la Geltrú.


Formació i activitat professional

Economista i enginyer tècnic industrial. Màster en gestió i direcció d'empreses per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Màster en direcció pública per ESADE. Actualment cursa el màster d'investigació en economia a la Universitat Nacional d'Educació a Distància. Enginyer tècnic en excedència de l'empresa Componentes Vilanova, del grup CIE Automotive, on sempre ha estat vinculat al Departament de Gestió de Qualitat. Professor associat de la UPC durant molt anys.


Trajectòria política i institucional

Càrrec electe de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú pel Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) des del 1995, n'ha estat regidor d'Educació i de Via Pública i Espai Urbà i primer tinent d'alcalde, amb responsabilitats en les àrees de Promoció Econòmica i Turisme, de Nova Governança i de Participació Ciutadana. Cap de llista en les eleccions municipals el 2015 i el 2019. Diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona. President del Consell Comarcal del Garraf (2011-2015).


Activitat cívica i cultural

Militant del PSC i de la Unió General de Treballadors. Molt vinculat al món cultural, cívic i esportiu de Vilanova i la Geltrú, és soci del CF Vilanova i ha estat membre de la colla castellera dels Bordegassos de Vilanova i portant del Drac de Vilanova i la Geltrú. Soci del Col·legi d'Economistes de Catalunya, participa en diverses comissions de l'entitat.