Aquest òrgan està dissolt per finiment de la legislatura.

Quan la legislatura ha acabat o quan la cambra ha estat dissolta les funcions que té encomanades són complertes per la Diputació Permanent. Vegeu-ne la composició.

En els períodes interlegislatures, fins a la propera sessió constitutiva del Parlament, es mostra la composició a data de tancament de la legislatura anterior.


I. Sr. Héctor Amelló Montiu

Filiació

Fotografia de Héctor Amelló Montiu
Llista Electoral:
Ciutadans-Partido de la Ciudadanía 
Circumscripció:
Circumscripció electoral de Girona 
Partit Polític:
Ciutadans-Partido de la Ciudadanía 

Agenda d'avui

No s'han trobat esdeveniments per avui

Més esdeveniments


Càrrecs parlamentaris

Més informació

Activitat

Data d'actualització de les dades personals: 10.04.2019

 

Dades personals - contacte

Dades personals - biografia (Presentació: 22.01.2018)

Naixement i residència

Nascut a Lleida (Segrià) el 1977. Viu a Taravaus (Alt Empordà).


Formació i activitat professional

Llicenciat en belles arts per la Universitat de Barcelona. Llicenciat en ciència política i sociologia per la Universitat Nacional d'Educació a Distància. Tècnic superior en fotografia artística per l'Escola d'Art Superior de Disseny Serra i Abella. Cursa el màster universitari en comunicació, cultura, societat i política a la Universitat Nacional d'Educació a Distància.


Trajectòria política i institucional

Afiliat a Ciutadans - Partido de la Ciudadanía (Cs) des del 2012. Ha estat coordinador de l'agrupació de Figueres (2015-2016) i assessor del grup municipal de Ciutadans a Girona (2017). Regidor i portaveu a l'Ajuntament de Figueres i conseller comarcal de l'Alt Empordà des del 2015. Membre del comitè territorial de Girona en qualitat de secretari d'acció institucional des del 2017 i sotsdelegat d'acció institucional per la província de Girona des del 2016.


Activitat cívica i cultural

Soci de diverses associacions cíviques i culturals, entre altres els Amics del Castell de Sant Ferran i la Casa Cultural d'Andalusia de l'Alt Empordà.