I. Sr. Eusebi Campdepadrós i Pucurull

Filiació

Fotografia de Eusebi Campdepadrós i Pucurull
Llista Electoral:
Junts per Catalunya 
Circumscripció:
Circumscripció electoral de Tarragona 
Partit Polític:
Junts per Catalunya 
Grup parlamentari:

Grup Parlamentari de Junts per Catalunya. Membre. Alta: 15.03.2021.

Membre de la legislatura:

XIII (2021-actualitat), XII (2018-2020),

Agenda d'avui

No s'han trobat esdeveniments per avui

Més esdeveniments


Càrrecs parlamentaris

Activitat

Data d'actualització de les dades personals: 02.03.2021

 

Dades personals - contacte

Dades personals - biografia (Presentació: 18.01.2018)

Naixement i residència

Nascut a Montblanc (Conca de Barberà) el 1961. Viu al Catllar (Tarragonès).


Formació i activitat professional

Llicenciat en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona (1985). Ha treballat com a gestor administratiu, agent i corredor d'assegurances. Col·legiat com a advocat en exercici a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Tarragona des del 1986. Ha desenvolupat tota la carrera professional en l'àmbit de l'exercici lliure de l'advocacia i formant part de Campdepadrós Gestoria SLP, societat professional inscrita a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Tarragona, de la qual ocupa el càrrec d'administrador i director de l'àrea jurídica. Aquest despatx professional està orientat principalment a la gestió i l'assessorament integral d'empreses, amb especialització en les àrees jurídiques fiscal, mercantil, laboral, civil i contenciosa administrativa, aquesta darrera des de la perspectiva de l'Administració local. Dirigeix els procediments contenciosos d'aquestes àrees jurídiques davant els jutjats i tribunals en totes les seves instàncies.
Ha format part de les comissions de mediació i deontologia professional i de llengua catalana de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Tarragona. Ha format part de la comissió de llengua del Consell de Col·legis d'Advocats de Catalunya.


Trajectòria política i institucional

Ha estat membre de l'executiva local d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) de Tarragona, encarregat de les relacions amb el grup municipal. Secretari de formació de la regional del Camp de Tarragona d'ERC. Candidat per ERC a les eleccions municipals de Tarragona del 2011 i a les europees del 2014. Ha estat membre dels consells d'administració de les empreses municipals de Tarragona EMDE i EMATSA.


Activitat cívica i cultural

Ha estat president de la coordinadora de colles castelleres de Catalunya, secretari de la comissió «Castells, patrimoni de la humanitat» a la Unesco i cap de pinyes de la colla jove dels Xiquets de Tarragona. Ha format part de la junta electoral de la plataforma Tarragona decideix, que va dur a terme la consulta popular el 17 d'octubre de 2010, i de la comissió organitzadora del pacte a Tarragona pel dret a decidir, previ a la consulta del 9-N. Forma part del Secretariat Nacional de Juristes per la Independència de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). Practica el ciclisme.


Declaracions