I. Sra. Noemí Llauradó Sans

Filiació

Fotografia de Noemí Llauradó Sans

Dades electorals

Llista Electoral:
Esquerra Republicana de Catalunya-Catalunya Sí 
Circumscripció:
Circumscripció electoral de Tarragona 
Partit Polític:
Esquerra Republicana de Catalunya 

Agenda d'avui

No s'han trobat esdeveniments per avui

Més esdeveniments


Càrrecs parlamentaris

Més informació

Activitat

Data d'actualització de les dades personals: 27.02.2018

 

Dades personals - contacte

Dades personals - biografia (Presentació: 11.01.2018)

Naixement i residència

Nascuda a Reus (Baix Camp) el 1978. Viu a Reus.


Formació i activitat professional

Llicenciada en dret per la Universitat Rovira i Virgili. Especialista universitària en tècniques d'administració i gestió de personal per la Universitat Oberta de Catalunya. Màster en advocacia a la Universitat Oberta de Catalunya. Va treballar com a advocada en pràctiques al bufet d'advocats MB Advocats de Reus (2000-2001). Ha treballat a l'Administració local com a llicenciada en dret en pràctiques i com a administrativa interina als serveis tècnics de l'Ajuntament de Riudoms (2001-2005). Va prendre possessió com a funcionària del cos auxiliar administratiu al Departament de Política Territorial i Obres Públiques el 2005. Va ocupar un lloc de reforç com a tècnica superior a la Comissió d'Assistència Jurídica Gratuïta dels Serveis Territorials de Justícia a Tarragona. El 2006 va prendre possessió com a funcionària del cos de gestió, i al 2007 com a funcionària del cos superior, al mateix Departament de Justícia. Cap de la secció de secretaria dels Serveis Territorials a Tarragona del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies des del 2007, actualment en situació de serveis especials.


Trajectòria política i institucional

Milita a Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) des del 2003. Ha estat secretària de finances de l'executiva local de Reus, d'on actualment és vocal. És portaveu del grup municipal d'ERC-MES-MDC-Avancem i regidora de salut a l'Ajuntament de Reus. És presidenta dels consells d'administració de diverses societats municipals de Reus del Grup Salut. Ha estat portaveu del grup comarcal d'ERC al Consell Comarcal del Baix Camp.


Activitat cívica i cultural

Advocada no exercent de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Reus. Sòcia del Centre de Lectura de Reus, del Club Reus Deportiu i de la Coordinadora de Danses Tradicionals de Reus. Membre de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC).