I. Sra. Imma Gallardo Barceló

Filiació

Fotografia de Imma Gallardo Barceló
Llista Electoral:
Junts per Catalunya 
Partit Polític:
Junts per Catalunya 
Grup parlamentari:

Grup Parlamentari de Junts per Catalunya. Membre. Alta: 29.01.2018, BOPC, 8. Baixa: 22.12.2020.

Càrrecs parlamentaris

Més informació

Dades personals - biografia (Dades a tancament de legislatura)

Naixement i residència

Nascuda a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) el 1966. Viu a Sort (Pallars Sobirà).


Formació i activitat professional

Tècnica en educació infantil (TEI) per l'Institut Obert de Catalunya (2010). Educadora social habilitada pel Col·legi d'Educadors i Educadores Socials de Catalunya (1997). Educadora i directora de l'equipament polivalent de recursos socials del centre Sac Xiroi, especialitzat en l'atenció de menors en risc d'exclusió social per mitjà de l'equinoteràpia, en conveni amb la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència i la Direcció General de Justícia Juvenil (1986-1996). Treballadora a la llar d'infants municipal de Rialp des del 2005.


Trajectòria política i institucional

Militant de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) al Pallars Sobirà des del 2011. Candidata de CDC a la demarcació de Lleida per la candidatura de Junts pel Sí (2015). Associada al Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) des del 2016. Regidora independent per CDC a l'Ajuntament de Sort (2007-2011). Tinent d'alcalde amb dedicació exclusiva a l'Ajuntament de Sort (2011-2015). Membre de la direcció executiva de la vegueria de l'Alt Pirineu. Membre de la direcció executiva de l'àmbit d'esports del PDeCAT. Presidenta local del PDeCAT a Sort.


Activitat cívica i cultural

Voluntària musical a la residència de la gent gran de Sort. Associada dels Amics del Ball de Sort i del Pallars, entitat sense ànim de lucre. Associada a Òmnium Cultural. Associada a l'associació Sardanistes de Sort.