I. Sr. Lluís Font i Espinós

Filiació

Fotografia de Lluís Font i Espinós
Llista Electoral:
Junts per Catalunya 
Partit Polític:
Junts per Catalunya 
Grup parlamentari:

Grup Parlamentari de Junts per Catalunya. Membre. Alta: 29.01.2018, BOPC, 8. Baixa: 22.12.2020.

Càrrecs parlamentaris

Més informació

Dades personals - biografia (Dades a tancament de legislatura)

Naixement i residència

Nascut a Barcelona (Barcelonès) el 1958. Viu a Barcelona.


Formació i activitat professional

Llicenciat en filosofia i lletres per la Universitat Autònoma de Barcelona. Doctor en ciències de l'educació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Estudis de sociologia a l'Institut Catòlic d'Estudis Socials de Barcelona (ICESB). Professor titular de la Universitat Ramon Llull des del 1994. Director general de la Fundació Blanquerna (1994-2010) i membre del seu patronat. Professor i director de l'Institut Politècnic de Formació Professional Sant Ignasi (1985-1994).


Trajectòria política i institucional

Associat al Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT). Va ser president del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya a mitjan anys vuitanta. Secretari de polítiques educatives del Departament d'Ensenyament (2011-2012). President del Consell Escolar de Catalunya (2016-2017).


Activitat cívica i cultural

Membre de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. Vocal de la Fundació La Fageda. President de la Fundació Llars Compartides. Diverses publicacions sobre el personalisme d'Emmanuel Mounier. Membre del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya. Soci d'Òmnium Cultural.