Aquest òrgan està dissolt per finiment de la legislatura.

Quan la legislatura ha acabat o quan la cambra ha estat dissolta les funcions que té encomanades són complertes per la Diputació Permanent. Vegeu-ne la composició.

En els períodes interlegislatures, fins a la propera sessió constitutiva del Parlament, es mostra la composició a data de tancament de la legislatura anterior.


I. Sra. Eva Baró Ramos

Filiació

Fotografia de Eva Baró Ramos
Llista Electoral:
Esquerra Republicana de Catalunya-Catalunya Sí 
Circumscripció:
Circumscripció electoral de Barcelona 
Partit Polític:
Esquerra Republicana de Catalunya 

Agenda d'avui

No s'han trobat esdeveniments per avui

Més esdeveniments


Càrrecs parlamentaris

Més informació

Activitat

Data d'actualització de les dades personals: 27.02.2018

 

Dades personals - contacte

Dades personals - biografia (Presentació: 22.02.2018)

Naixement i residència

Nascuda a Barcelona (Barcelonès) el 1974. Viu a Barcelona.


Formació i activitat professional

Llicenciada en psicologia per la Universitat de Barcelona. Suficiència investigadora en metodologia de recerca en l'àmbit clínic i social per la Universitat de Barcelona. La seva activitat laboral s'ha desenvolupat principalment en el sector privat, dins el món de la sanitat, la recerca clínica i la salut pública (1998-2015). Ha portat una cinquantena de projectes, ha publicat una vintena d'articles científics en revistes internacionals i ha ocupat diversos càrrecs tècnics i gerencials en petites i mitjanes empreses del sector. Ha estat empresària. L'any 2015 es va incorporar al Grup Municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya de l'Ajuntament de Barcelona, per portar el gabinet del president de grup.


Trajectòria política i institucional

Afiliada a Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) des del 2008. Ha estat vicesecretària de coordinació interna i secretària d'organització de la federació regional de Barcelona (2012-2015). Des del 2015 és secretària nacional de gestió del coneixement i membre de l'executiva nacional d'ERC.


Activitat cívica i cultural

Membre dels Castellers de Barcelona, dels quals va ser cap de colla (2007-2008).