Aquest òrgan està dissolt per finiment de la legislatura.

Quan la legislatura ha acabat o quan la cambra ha estat dissolta les funcions que té encomanades són complertes per la Diputació Permanent. Vegeu-ne la composició.

En els períodes interlegislatures, fins a la propera sessió constitutiva del Parlament, es mostra la composició a data de tancament de la legislatura anterior.


Il·lma. Sra. Adriana Delgado i Herreros

Filiació

Fotografia de Adriana Delgado i Herreros
Llista Electoral:
Esquerra Republicana de Catalunya-Catalunya Sí 
Circumscripció:
Circumscripció electoral de Barcelona 
Partit Polític:
Esquerra Republicana de Catalunya 
Membre de la legislatura:

XII (2018-2020), XI (2015-2017),

Agenda d'avui

No s'han trobat esdeveniments per avui

Més esdeveniments


Càrrecs parlamentaris

Més informació

Activitat

Data d'actualització de les dades personals: 12.01.2018

 

Dades personals - contacte

Dades personals - biografia (Presentació: 12.01.2018)

Naixement i residència

Nascuda al Pont de Vilomara (Bages) el 1978. Viu a Sant Vicenç de Castellet (Bages).


Formació i activitat professional

Llicenciada en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Curs de postgrau sobre videoperiodisme a l'Institut d'Educació Contínua de la Universitat Pompeu Fabra. Curs de postgrau d'especialització en planificació i gestió de serveis i projectes d'informació a la Universitat Oberta de Catalunya. Ha treballat com a redactora al diari Regió 7 de Manresa (2002-2007) i, en diferents períodes, ha fet de corresponsal al Bages per a Com Ràdio, l'Avui i La Vanguardia. Ha estat assessora en comunicació del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat (2007-2011). Ha treballat com a periodista freelance especialista en comunicació corporativa i 2.0, i a l'empresa Catemocions.


Trajectòria política i institucional

Militant d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). Presidenta del consell comarcal del Bages (2011-2013). Vicepresidenta i consellera comarcal de règim intern (2013-2015). És secretària de política parlamentària d'ERC Bages i portaveu del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet. Diputada de l'XI legislatura (2015-2017).


Activitat cívica i cultural

Ha estat presidenta de l'Associació de Periodistes de la Catalunya central, l'Apunt (2006-2008) i fundadora de Sant Vicenç de Castellet Decideix. Sòcia de l'Assemblea Nacional Catalana, d'Òmnium i de diverses associacions cíviques, culturals i esportives.