Filiació

Fotografia de

Dades electorals

Llista Electoral:
Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE) 
Circumscripció:
 
Partit Polític:
Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE) 

Agenda d'avui

No s'han trobat esdeveniments per avui

Més esdeveniments


Activitat

Dades de contacte

Dades biogràfiques (actualització: 03.11.2015 )

Naixement i residència

Nascuda a Barcelona (Barcelonès) el 1976. Viu a Vallirana (Baix Llobregat).


Formació i activitat professional

Llicenciada en ciències polítiques i de l'Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en gestió pública per ESADE, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra. Postgrau en comunicació institucional a la Universitat Autònoma de Barcelona. Cursa un postgrau en funció gerencial a la Universitat Rovira i Virgili.
Consultora experta en Administració local i tributs municipals. Ha treballat com a cap de projectes i analista de producte en una empresa de programari implantant projectes de modernització administrativa a entitats locals de tot Espanya. Prèviament havia treballat com a consultora de subvencions i en una empresa multinacional de recursos humans com a key account manager.


Trajectòria política i institucional

Afiliada al Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) des del 2003. Regidora de l'Ajuntament de Vallirana des del 2003. Consellera de joventut al Consell Comarcal del Baix Llobregat (2003-2011). Alcaldessa de Vallirana des del 2011. És consellera nacional del PSC, membre de l'executiva de la federació del Baix Llobregat i la primera secretària del PSC de Vallirana.


Activitat cívica i cultural

Membre del comitè local de la Creu Roja a Vallirana, en va ser vicepresidenta i voluntària des del 1998. Jugadora de la Penya Blaugrana, del Club d'Handbol i del Futbol Vallirana U.D. Va ser secretària de l'Associació Catalana de Gestió Pública.