Aquest òrgan està dissolt per finiment de la legislatura.

Quan la legislatura ha acabat o quan la cambra ha estat dissolta les funcions que té encomanades són complertes per la Diputació Permanent. Vegeu-ne la composició.

En els períodes interlegislatures, fins a la propera sessió constitutiva del Parlament, es mostra la composició a data de tancament de la legislatura anterior.


I. Sr. Jorge Soler González

Filiació

Fotografia de Jorge Soler González
Llista Electoral:
Ciutadans-Partido de la Ciudadanía 
Circumscripció:
Circumscripció electoral de Lleida 
Partit Polític:
Ciutadans-Partido de la Ciudadanía 
Grup parlamentari:

Grup Parlamentari de Ciutadans. Membre. Alta: 29.01.2018, BOPC, 8.

Membre de la legislatura:

XII (2018-2020), XI (2015-2017),

Agenda d'avui

No s'han trobat esdeveniments per avui

Més esdeveniments


Càrrecs parlamentaris

Més informació

Activitat

Data d'actualització de les dades personals: 11.01.2018

 

Dades personals - contacte

Dades personals - biografia (Actualització: 11.01.2018)

Naixement i residència

Nascut a Lleida (Segrià) el 1975. Viu a Lleida.


Formació i activitat professional

Llicenciat en medicina i cirurgia (Universitat de Lleida, 1999). Especialista en medicina familiar i comunitària (2004). Doctor en medicina (Universitat de Lleida, 2007). Metge titular de l'Institut Català de la Salut (2007). Vicedegà de la Facultat de Medicina de Lleida (2012-2015). Professor associat de la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida des del 2008. Ha exercit durant molts anys com a metge de família. Màster en humanitats, màster en recerca i màster en docència universitària.


Trajectòria política i institucional

Afiliat a Ciutadans - Partido de la Ciudadanía (Cs) des del 2015. Representant de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària a Lleida (2009-2012). Experiència en gestió acadèmica a la Universitat de Lleida (2012-2015). Diputat de l'XI legislatura (2015-2017). Durant l'XI legislatura va ser el portaveu de salut del Grup Parlamentari Ciutadans, representant de la Comissió de l'Estatut de diputats i representant del Consell Assessor del Parlament sobre Ciència i Tecnologia (CAPCIT). És membre de la comissió permanent nacional de salut de Ciutadans.


Activitat cívica i cultural

Dirigeix tesis doctorals. Participa activament en diversos projectes de recerca (com a investigador principal i com a col·laborador). Ha participat en ponències convidades en congressos i ha presentat diverses comunicacions. Ha publicat més de seixanta articles científics indexats, i és autor o coautor de llibres d'assaig, docents i un de ficció. Publica textos d'opinió regularment als mitjans de comunicació de Lleida. Premi Nacional de la Societat Espanyola de Medicina Familiar a la tasca docent universitària (2015).


Declaracions de rendes, de béns, d'activitats i càrrecs i d'interessos econòmics