I. Sr. Ferran Civit i Martí

Filiació

Fotografia de Ferran Civit i Martí
Llista Electoral:
Esquerra Republicana de Catalunya-Catalunya Sí 
Circumscripció:
Circumscripció electoral de Tarragona 
Partit Polític:
Esquerra Republicana de Catalunya 
Grup parlamentari:

Grup Parlamentari Republicà. Membre. Alta: 29.01.2018.

Membre de la legislatura:

XII (2018-actualitat), XI (2015-2017),

Agenda d'avui

Dijous, 9 de juliol de 2020

09:00h

 

Ple del Parlament

Sessió ordinària (continuació)
Saló de sessions

Emissió en directe.

(Aparició al web: 08/07/2020)

Càrrecs parlamentaris

Més informació

Activitat

Data d'actualització de les dades personals: 09.05.2018

 

Dades personals - contacte

Dades personals - biografia (Actualització: 09.05.2018)

Naixement i residència

Nascut a l'Espluga de Francolí (Conca de Barberà) el 1977. Viu a l'Espluga de Francolí.


Formació i activitat professional

Llicenciat en història per la Universitat de Barcelona. Llicenciat en periodisme per la Universitat Pompeu Fabra. Llicenciat en antropologia per la Universitat Rovira i Virgili. Màster en direcció de gabinets de comunicació i relacions públiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en desenvolupament humà sostenible i local per la Universitat de Girona - UNESCO. Postgrau en internet, cerca, estructura i gestió de la informació a la Universitat Oberta de Catalunya. Postgrau en periodisme digital multimèdia a la Universitat Politècnica de Catalunya - La Vanguardia. Estada a la Universitat d'El Salvador. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació i en gabinets de comunicació, i també en consultoria en campanyes i comunicació.


Trajectòria política i institucional

President d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) al Camp de Tarragona. Va ser president de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) al Camp de Tarragona i responsable de comunicació de les JERC. Va ser cap de l'oposició a l'Espluga de Francolí (2003-2011) i al Consell Comarcal de la Conca de Barberà (2003-2007). Diputat de l'XI legislatura (2015-2017).


Activitat cívica i cultural

Membre de l'Associació Catalana de Drets Civils. Membre del secretariat nacional de l'Assemblea Nacional Catalana (2012-2015), en què va ser coordinador de comunicació i co-coordinador dels actes de les diades del 2012, el 2013 i el 2014, i col·laborador creatiu en la del 2015. Va ser coordinador de L'Espluga Decideix i de Conca de Barberà per la Independència. Soci de l'Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural i Amics de la Pedra Seca. També ha estat membre de l'Agrupament Escolta l'Estornell, dels Diables de l'Espluga de Francolí, del Club Atlètic Espluguí, del Casal de l'Espluga i del Centre d'Història Natural de la Conca de Barberà. Va ser redactor de la revista El Francolí. És col·laborador de La Conca 5.1. Membre de l'Associació Catalana de Drets Civils. Soci de Som Energia i de Viure de l'Aire.


Declaracions de rendes, de béns, d'activitats i càrrecs i d'interessos econòmics