I. Sr. Joan Ramon Casals i Mata

Filiació

Fotografia de Joan Ramon Casals i Mata
Llista Electoral:
Junts pel Sí 
Partit Polític:
Junts pel Sí 
Grup parlamentari:

Grup Parlamentari de Junts pel Sí. Membre. Alta: 26.10.2015, BOPC, 3. Baixa: 28.10.2017.

Càrrecs parlamentaris

Més informació

Dades personals - biografia (Dades a tancament de legislatura)

Naixement i residència

Nascut a Molins de Rei (Baix Llobregat) el 1974. Viu a Molins de Rei.


Formació i activitat professional

Llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona. Especialitzat en dret financer i tributari.
S'ha format en centres públics de Molins de Rei (l'escola Alfons XIII i l'institut Lluís de Requesens). Ha compaginat l'activitat professional en l'àmbit privat amb la política i el servei públic en les administracions municipals.


Trajectòria política i institucional

Militant de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) i de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) des del 1993. Ha format part del comitè executiu nacional de la JNC. Membre del comitè executiu nacional de CDC. Secretari executiu de territori i política municipal de CDC des del 2012. Ha estat regidor de promoció econòmica i fira de l'Ajuntament de Molins de Rei, primer tinent d'alcalde, president de l'àrea de serveis a les persones, i regidor de cultura i de promoció econòmica i urbanisme. Alcalde de Molins de Rei des del 2013.


Activitat cívica i cultural

Ha practicat diversos esports, principalment la natació i el waterpolo, al Club Natació Molins de Rei. És soci de diverses entitats de Molins de Rei i d'entitats d'àmbit nacional, com són la Creu Roja, Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana.