Aquest òrgan està dissolt per finiment de la legislatura.

Quan la legislatura ha acabat o quan la cambra ha estat dissolta les funcions que té encomanades són complertes per la Diputació Permanent. Vegeu-ne la composició.

En els períodes interlegislatures, fins a la propera sessió constitutiva del Parlament, es mostra la composició a data de tancament de la legislatura anterior.


I. Sr. Pol Gibert Horcas

Filiació

Fotografia de Pol Gibert Horcas
Llista Electoral:
Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE) 
Circumscripció:
Circumscripció electoral de Barcelona (resultats electorals provisionals XIII Legislatura) 
Partit Polític:
Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE) 
Grup parlamentari:

Grup Parlamentari Socialistes i Units per Avançar. Membre. Alta: 23.01.2018, BOPC, 8. Baixa: 22.12.2020.

Membre de la legislatura:

XII (2018-2020), XI (2015-2017),

Agenda d'avui

No s'han trobat esdeveniments per avui

Més esdeveniments


Càrrecs parlamentaris

Més informació

Activitat

Data d'actualització de les dades personals: 02.03.2021

 

Dades personals - contacte

Dades personals - biografia (Presentació: 15.01.2018)

Naixement i residència

Nascut a Sabadell (Vallès Occidental) el 1987. Viu a Sabadell.


Formació i activitat professional

Diplomat en ciències empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en relacions internacionals, seguretat i desenvolupament, especialitzat en relacions euromediterrànies, a la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en lideratge per a la gestió política, a l'Escola de Postgrau de la Universitat Autònoma de Barcelona en col·laboració amb la Universitat Autònoma de Madrid.
Ha treballat en el camp de les relacions econòmiques en l'àmbit Euromed, i també en empreses de noves tecnologies i del sector farmacèutic.


Trajectòria política i institucional

Militant de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) i del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC). Va començar la militància política en l'àmbit universitari i estudiantil, i posteriorment es va afiliar a l'agrupació del PSC Sabadell. Ha estat conseller de districte a Sabadell, responsable de les relacions internacionals de la JSC i activista en diverses campanyes electorals. És el primer secretari de la JSC i de l'agrupació local del PSC de Sabadell. Diputat de l'XI legislatura (2015-2017). Durant l'XI legislatura va ser portaveu de les comissions de joventut, de treball i d'estudi del sector de l'automoció.


Activitat cívica i cultural

Afiliat a Avalot - Joves de la Unió General de Treballadors (UGT) de Catalunya. Soci de la Joventut Atlètica de Sabadell i de diverses organitzacions no governamentals. Ha estat membre de la junta directiva del Consell Català del Moviment Europeu. Membre del consell de redacció de la revista Endavant!.


Declaracions de rendes, de béns, d'activitats i càrrecs i d'interessos econòmics