I. Sr. Pol Gibert Horcas

Filiació

Fotografia de Pol Gibert Horcas
Llista Electoral:
Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE) 
Circumscripció:
Circumscripció electoral de Barcelona 
Partit Polític:
Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE) 
Grup parlamentari:

Grup Parlamentari Socialistes i Units per Avançar. Membre. Alta: 15.03.2021, BOPC, 4.

Membre de la legislatura:

XIII - XIV (2021-actualitat), XII (2018-2020), XI (2015-2017),

Agenda d'avui

No s'han trobat esdeveniments per avui

Més esdeveniments

 

Càrrecs parlamentaris

Activitat

Data d'actualització de les dades personals: 02.03.2021

 

Dades personals - contacte

Dades personals - biografia (Presentació: 15.01.2018)

Naixement i residència

Nascut a Sabadell (Vallès Occidental) el 1987. Viu a Sabadell.


Formació i activitat professional

Diplomat en ciències empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en relacions internacionals, seguretat i desenvolupament, especialitzat en relacions euromediterrànies, a la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en lideratge per a la gestió política, a l'Escola de Postgrau de la Universitat Autònoma de Barcelona en col·laboració amb la Universitat Autònoma de Madrid.
Ha treballat en el camp de les relacions econòmiques en l'àmbit Euromed, i també en empreses de noves tecnologies i del sector farmacèutic.


Trajectòria política i institucional

Militant de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) i del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC). Va començar la militància política en l'àmbit universitari i estudiantil, i posteriorment es va afiliar a l'agrupació del PSC Sabadell. Ha estat conseller de districte a Sabadell, responsable de les relacions internacionals de la JSC i activista en diverses campanyes electorals. És el primer secretari de la JSC i de l'agrupació local del PSC de Sabadell. Diputat de l'XI legislatura (2015-2017). Durant l'XI legislatura va ser portaveu de les comissions de joventut, de treball i d'estudi del sector de l'automoció.


Activitat cívica i cultural

Afiliat a Avalot - Joves de la Unió General de Treballadors (UGT) de Catalunya. Soci de la Joventut Atlètica de Sabadell i de diverses organitzacions no governamentals. Ha estat membre de la junta directiva del Consell Català del Moviment Europeu. Membre del consell de redacció de la revista Endavant!.


Declaracions