H. Sr. Chakir el Homrani Lesfar

Filiació

Fotografia de Chakir el Homrani Lesfar
Llista Electoral:
Esquerra Republicana de Catalunya 
Circumscripció:
Circumscripció electoral de Barcelona 
Partit Polític:
Esquerra Republicana de Catalunya 
Grup parlamentari:

Grup Parlamentari d'Esquerra Republicana. Membre. Alta: 22.03.2021, BOPC, 6.

Membre de la legislatura:

XIII-XIV (2021-actualitat), XII (2018-2020), XI (2015-2017),

Agenda d'avui

No s'han trobat esdeveniments per avui

Més esdeveniments

 

Càrrecs parlamentaris

Més informació

Activitat

Data d'actualització de les dades personals: 06.04.2021

 

Dades personals - contacte

Dades personals - biografia (Actualització: 06.04.2021)

Naixement i residència

Nascut a Barcelona (Barcelonès) el 1979. Viu a Granollers (Vallès Oriental).


Formació i activitat professional

Llicenciat en sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha participat en el programa ORDIT, de lideratge i transformació social, organitzat per l'Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) de la Universitat Autònoma de Barcelona i la Fundació Jaume Bofill, i en el programa Vicens Vives, de lideratge i compromís cívic, d'ESADE. Ha treballat com a product manager de formació professional a l'empresa Aqua Development Network (2011-2015 i 2017-2018). Ha participat en el disseny de diversos títols de formació professional vinculats al sector de l'aigua i el medi ambient. Anteriorment, la seva vida laboral ha estat vinculada als àmbits del treball i la formació dels joves.


Trajectòria política i institucional

Militant d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). Regidor de l'Ajuntament de Granollers (2015-2018). Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies (2018-2021).


Activitat cívica i cultural

Militant d'Avalot - Joves de la Unió General de Treballadors (UGT) de Catalunya. Militant de la UGT de Catalunya. Va ser secretari d'organització i portaveu nacional d'Avalot. Ha estat membre del comitè nacional i del consell nacional de la UGT. Com a portaveu d'Avalot, ha participat en el secretariat nacional de la UGT de Catalunya i va ser impulsor de la iniciativa legislativa popular de mesures urgents per a l'habitatge, de l'Acord de mesures per a l'ocupació juvenil a Catalunya i de la recollida de signatures per a la millora del salari mínim interprofessional. Ha tingut responsabilitats sindicals en el grup d'empreses en què ha treballat. És soci d'Òmnium Cultural. Ha participat en les plataformes associatives juvenils, el Consell de la Joventut de Barcelona i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya.


Declaracions