I. Sra. Carme Pérez Martínez

Filiació

Fotografia de Carme Pérez Martínez
Llista Electoral:
Ciutadans-Partido de la Ciudadanía 
Partit Polític:
Ciutadans-Partido de la Ciudadanía 
Grup parlamentari:

Grup Parlamentari de Ciutadans. Membre. Alta: 27.05.2014, BOPC, 324. Baixa: 04.08.2015.

Càrrecs parlamentaris

Més informació

Dades personals - biografia (Dades a tancament de legislatura)

Naixement i residència

Barcelona, 11 de març de 1951.


Formació i activitat professional

Llicenciada amb grau en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona (1978), doctora en medicina i cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (1993) i especialista en radiodiagnòstic (convocatòria nacional MIR-1979). Llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona (1999), exerceix com a advocada en l'àmbit del dret laboral. Ha cursat un màster en direcció d'institucions sanitàries a la Universitat Autònoma de Barcelona (2003).
Ha treballat com a administrativa en diverses empreses del sector tèxtil (1966-1973). Ha treballat com a metgessa dels serveis d'urgències de l'Insalud. Ha treballat com a metgessa radiòloga a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, on exerceix de responsable de la secció de radiologia abdominal del Servei de Diagnòstic per la Imatge. Ha estat responsable de Relacions Laborals i Assessoria Jurídica d'aquesta institució (2001-2003).


Trajectòria política i institucional

Afiliada a Ciutadans - Partido de la Ciudadanía des del 2013.


Activitat cívica i cultural

Ha publicat articles científics i llibres sobre temes de la seva especialitat mèdica. Ha liderat diversos projectes de recerca científica, i ha organitzat i participat en cursos i congressos mèdics, tant nacionals com internacionals. És col·laboradora habitual en alguns mitjans d'informació, amb articles d'opinió sobre temes sanitaris.
Ha desenvolupat tasques representatives i sindicals, tant d'àmbit laboral com professional, i és membre de diverses societats mèdiques i científiques.
És membre del Col·legi de Metges de Barcelona i de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona.