I. Sra. Rosa Amorķs i Capdevila

Filiaciķ

Fotografia de Rosa Amorķs i Capdevila
Grup parlamentari:

Grup Parlamentari d'Esquerra Republicana de Catalunya. Membre. Alta: 18.12.2012, BOPC, 1. Baixa: 04.08.2015.

Cārrecs parlamentaris

Més informaciķ

Dades personals - biografia (Dades a tancament de legislatura)

Naixement i residčncia

Isona (Pallars Jussā), 10 d'abril de 1963.


Formaciķ i activitat professional

Estudia psicopedagogia.
Ha treballat com a mestra en diverses escoles de Cornellā i, els últims anys, al Pallars. Va fer classes de reciclatge de catalā per a mestres nouvinguts (1985-2003) a l'Institut Catalā d'Educaciķ de la Universitat Politčcnica de Catalunya. Ha estat formadora en metodologia, programaciķ i avaluaciķ educativa (1994-2000) a l'Institut Catalā d'Educaciķ de la Universitat Politčcnica de Catalunya. Coordinadora i responsable del Programa ocupacional per a persones aturades universitāries de la Universitat Politčcnica de Catalunya, dins la Unitat de Formaciķ de Formadors (1998-2001). Coordinadora de l'Institut Catalā de les Dones a l'Alt Pirineu i Aran (2009-2011).


Trajectōria política i institucional

Secretāria de la dona d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). Membre de l'executiva regional de l'Alt Pirineu i Aran. Regidora de l'Ajuntament d'Isona i Conca Dellā. Consellera del Consell Comarcal del Pallars Jussā.


Activitat cívica i cultural

Forma part de diverses associacions, com ara el Centre d'Estudis d'Isona i Conca Dellā; el sindicat d'educaciķ USTEC; l'associaciķ de dones Āmfora, d'Isona i Conca Dellā; l'associaciķ de dones Ārtemis, de Cornellā de Llobregat, i l'associaciķ micolōgica Tocats del Bolet, d'Isona i Conca Dellā.