I. Sra. Rosa Amorós i Capdevila

Filiació

Fotografia de Rosa Amorós i Capdevila
Grup parlamentari:

Grup Parlamentari d'Esquerra Republicana de Catalunya. Membre. Alta: 18.12.2012, BOPC, 1. Baixa: 04.08.2015.

Càrrecs parlamentaris

Més informació

Dades personals - biografia (Dades a tancament de legislatura)

Naixement i residència

Isona (Pallars Jussà), 10 d'abril de 1963.


Formació i activitat professional

Estudia psicopedagogia.
Ha treballat com a mestra en diverses escoles de Cornellà i, els últims anys, al Pallars. Va fer classes de reciclatge de català per a mestres nouvinguts (1985-2003) a l'Institut Català d'Educació de la Universitat Politècnica de Catalunya. Ha estat formadora en metodologia, programació i avaluació educativa (1994-2000) a l'Institut Català d'Educació de la Universitat Politècnica de Catalunya. Coordinadora i responsable del Programa ocupacional per a persones aturades universitàries de la Universitat Politècnica de Catalunya, dins la Unitat de Formació de Formadors (1998-2001). Coordinadora de l'Institut Català de les Dones a l'Alt Pirineu i Aran (2009-2011).


Trajectòria política i institucional

Secretària de la dona d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). Membre de l'executiva regional de l'Alt Pirineu i Aran. Regidora de l'Ajuntament d'Isona i Conca Dellà. Consellera del Consell Comarcal del Pallars Jussà.


Activitat cívica i cultural

Forma part de diverses associacions, com ara el Centre d'Estudis d'Isona i Conca Dellà; el sindicat d'educació USTEC; l'associació de dones Àmfora, d'Isona i Conca Dellà; l'associació de dones Àrtemis, de Cornellà de Llobregat, i l'associació micològica Tocats del Bolet, d'Isona i Conca Dellà.