I. Sra. Lorena Vicioso Adria

Filiació

Fotografia de Lorena Vicioso Adria
Grup parlamentari:

Grup Parlamentari d'Iniciativa per Catalunya Verds - Esquerra Unida i Alternativa. Membre. Alta: 18.12.2012, BOPC, 1. Baixa: 04.08.2015.

Càrrecs parlamentaris

Més informació

Dades personals - biografia (Dades a tancament de legislatura)

Naixement i residència

Barcelona, 20 de juny de 1982.


Formació i activitat professional

Llicenciada en sociologia per la Universitat de Barcelona. Curs d'especialització en polítiques locals de joventut a l'Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut. Pràctiques al departament d'estadística de l'Ajuntament del Prat de Llobregat. Va treballar al departament de joventut del mateix ajuntament, on es va formar com a tècnica de joventut durant dos anys. També ha treballat al casal de joves d'Abrera i al Consell Comarcal del Baix Llobregat, al departament de desenvolupament estratègic.


Trajectòria política i institucional

Afiliada a Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) des del 2001. Ha participat en diversos processos electorals locals (2003, 2007 i 2011). Ha participat en processos electorals autonòmics. Membre d'Alternativa Jove - Joves d'EUiA des del 2001, hi ha desenvolupat tasques nacionals com a responsable de gènere i com a responsable d'organització; des del 2011 n'és la coordinadora nacional.


Activitat cívica i cultural

Ha participat activament en el moviment estudiantil. Va formar part de l'Associació d'Estudiants Progressistes (2001-2005), en representació de la qual va ser membre del Claustre de la Universitat de Barcelona. Afiliada a Acció Jove del Baix Llobregat de Comissions Obreres des del 2006. Membre de l'Associació de Professionals de les Polítiques de Joventut des del 2007. Va ser membre del secretariat del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) per l'entitat juvenil Alternativa Jove (2012).